Kolding kokkens
Sæsonmenuer //
Lad os lave menuen til en hyggelig aften
Har du andre forespørgsler, skal du være velkommen til, at kontakte os på følgende nummer:
42 50 40 93
Sæsonmenuer
Påskefrokost
Surdejsbrød, Rugbrød & Smør
Marineret Sild m. Æble/Fennikel salat
Honning Glaseret Røget Laks
Fyldte Æg
Tunmousse & Rejer
Hønsesalat m. Bacon & syltet Rødløg
Frikadeller & Tzatziki
Tærte m. Kartoffel & Porre
Tartelet m. Høns i Asparges
Brie & Vindruer
Citrontærte m. Marengs
250,- pr. person
Bestil på kontor@koldingkokken.dk eller tlf.: 42 50 40 93
Vintermenu 2024
Brød & Smør
Varmrøget Laks m. Friskostcreme
Æg & Tomat m. Bagt Serano
Roastbeef m. Pesto & Purløg
Oksefilet & Bearnaise
Mørbrad af Gris
Confiteret Kartofler
Grøntkålssalat m. Appelsin & Grønt
Spidskålssalat m. Æbler & Rosiner
Appelsinkage m. Hvid Mousse & Syltede Kirsebær
365,- pr. person, min. 10 kuverter
Bestil på kontor@koldingkokken.dk eller tlf.: 42 50 40 93
Julebuffet 2024
Lyst Brød, Rugbrød & Smør
Kokkens Marineret Sild & Karry Salat
Lakserøget Sild m. Kold Røræg & Urtedressing
Æg & Rejer m. Mayo
Grønkålssalat m. Appelsin & Granatæble
Paneret Rødspætte Filet m. Citron & Remoulade
Tartelet m. Høns i Asparges
Flæskesteg m. Rødkål
Brie m. Vindruer
Blå Ost m. Sveske Kompot
Ris Ala Mande m. Kirsebærsauce
285,- pr. person min. 10 kuverter
Bestil på kontor@koldingkokken.dk eller tlf.: 42 50 40 93
Juleaften 2024
Brug dagen med familien, i stedet for i køkkenet – vi klargør hele julemiddagen for Jer, så den er klar til at varme & servere. Vejledning følger med.
¼ And, Udskåret
Flæskesteg i Skiver
De 3 Kartofler; Hvide, Brunede & Franske
Brun Sovs & Rødkål
Ris Ala Mande & Kirsebærsauce
1 stk. hel mandel pr. Bestilling
275,- pr. person
Levering fra 50,-
Afhentning 24/12 ml. kl. 10.00-11.00 i forsamlingshuset.
Bestil på kontor@koldingkokken.dk eller tlf.: 42 50 40 93
NYTÅRSAFTEN 2024/2025
Laks – Jordskokker – Aske – Soya
Laksesouffle drysset med Porre Aske
Jordskokkesuppe, Soya Perler af Tapioka
Krydderurtesalat
Brød & Smør
Kalv – Parmesan – Chimichurri
Kalverilette i Panko Rasp, Parmesan Mayo
Chimichurri m. Olivenolie
Okse – Rødder – Bøgehatte
Medaljon af Oksemørbrad & Pommes Puré
Honning Glaseret Rødder.
Rødvinssauce m. Ristede Bøgehatte
Chokolade – Vanilje – Brun Farin
Fransk Chokoladekage
Vanilje Mousse & Brunfarin Sauce
Knas af Chokolade & Nødder
4 Retter 425,- pr. person
Levering fra 50,-
Afhentning 31/12 ml. kl. 10.00-11.00 i forsamlingshuset.
Bestil på kontor@koldingkokken.dk eller tlf.: 42 50 40 93