Forsamlingshuset

Som vært i Pjedsted forsamlingshus kan vi sørge for det hele. Huset er ejet af foreningen, som driver huset, men vi formidler lejekontrakten og sender lejen videre til foreningen derefter. Huset er først booket, når lejen er blevet betalt, som I har 14 dage til, efter modtagelse af lejekontrakten.

Dagsprisen for leje pr. 1/10-2019: kr. 2300,-
Halvdagsarrangement mandag-torsdag: kr. 1000,-

Prisen er inkl. almindelig rengøring.

I er velkommen til selv at medbringe drikkevarer; ellers har vi et fint udvalg hos os. 

Forsamlingshuset er tilknyttet et erfarent hold af kompetente serveringspersonale, som sørger for, at jeres fest bliver en succes. Ud over at servere, står de også for opstilling, opdækning og sørger for alt er pænt, mens festen er i gang. Selvfølgelig også oprydning efter festen.

Desuden har vi en aftale med et vaskeri, hvor der lejes duge og servietter, som fåes i et stort udvalg af farver, efter jeres ønske. Vi samarbejder desuden med en blomsterhandler, som kan levere flotte dekorationer til alle lejligheder.

Der afregnes for blomsterdekoration, duge, servietter, lys og arbejdstimer.

Forsamlingshuset består af en stor sal med plads til 120 spisende gæster. Lokalet er dog godkendt til 150 gæster.

Der er en fin bar inde i salen med køleskab, som er nemt at komme til.

Desuden er der en god scene, en terrasse ud til græsplænen og et legerum til alle barnlige sjæle.

For booking, kontakt os på;

Tlf.: 42 50 40 93

Mail: kontor@koldingkokken.dk

Der er stor parkeringsplads overfor huset.

Av-udstyr

Salen er udstyret med projekter og lærred foran scenen.

Der er også lydsystem med trådløs mikrofon.

I kan medbringe en computer, som kan tilsluttes systemet til afspilning af f.eks. musik, billeder eller film

Legerum

Kolding Kokken vil gerne byde alle velkommen i Pjedsted forsamlingshus også de mindste.

Derfor vil vi i kælderen under scenen indrette et rum til børnene, med legesager og plads til børn i alle aldre.

Der er vindue og direkte adgang til salen.

Special Kost eller Allergier

Har I eller jeres gæster nogle allergier eller kommer der vegetarer eller veganere, så gør os opmærksom på det hurtigst muligt, gerne allerede ved bestilling af maden, så kan vi tilrette menuen og evt. lave noget alternativt.

Kolding Kokken laver gerne veganske, vegetariske, laktosefri, glutenfri og/eller andre tilpassede menuer.

Jo længere tid i forvejen vi får besked, jo bedre tid har vi til at planlægge.

Som udgangspunkt kan alle menuer tilpasses til enkelte allergier.
Dog skal det siges, at vi ikke selv bager glutenfrit brød, men køber det ude fra, blot for at være helt sikker på at holde det glutenfri.

Øko-mærket

Vi elsker økologi og bæredygtighed. Det kan sagtens være i orden, uden at koste en bondegård.

Vi ønsker bronze mærket, som betyder, at 30-60% af af vores indkøb er økologiske.

Vi prioriterer også lokale og bæredygtige muligheder, selvom de ikke altid bærer et økologi mærke.

Historie

Lang tid før, Kolding Kokken overtog køkkenet i Pjedsted forsamlingshus, skete der ting og sager.

i 2005 fejrede huset 100 års fødselsdag, i den forbindelse blev der udgivet et hæfte med historien om huset.

Huset blev grundlagt i 1905. Huset blev opført af aktionærerne, som dengang kunne købe sig ind til kr. 25,- som blev indbetalt over 5 terminer. Bestyrelsen blev valgt mellem aktionære fra Pjedsted eller Bredstrup, skiftevis hhv. 3 og 4 fra hver bydel. Den gang var det muligt at optaget et lån på fem tusind kroner, mod pant i forsamlingshuset.

Grunden til huset, blev skænket af murermester Johan Pedersen. Han forlangte dog at få indført en servitut på grunden, som forbød spiritus på grunden.
Først i 1956 blev servituten overtrådt, da der blev serveret spiritus til en 60 års fødselsdag.

Omkring 1920, blev første del af salen bygget til.

Telefoncentralen befandt sig på dette tidspunkt i den forreste del af huset.

Tilbygningen med toiletterne kom til ca år 1951. Scenen er bygget og indviet i 1956 & kvisten ud mod Stationsvej, kom til ca år 1965.

Under 2. verdenskrig blev salen brugt af de tyske tropper, i starten til kursus- og træningslokale for undervisning i radio- og telegrafi-kommunikation. Senere blev salen brugt til indkvartering af vagtmandskab, som skulle varetage sikringsopgaver for et delområde af den jyske længdebane.

I salen er der stadig idag, et skudmærke i loftets stål tværstiver, efter et vådeskud med et tysk lysspor projektil i 1944. Havde skuddet ikke sat sig fast i stålet, kunne det have brændt hele huset ned.

Siden starten har der været mange forskellige forpagtere og familier i huset gennem tiderne. Dog var det først efter Kjeld overtog med Dansk Gastronomi i 1994, at der kom et løft og huset blev til det det er idag.

Nu kan vi prale med et fantastisk hus og et køkken som levere mad af højeste kvalitet. Niveauet ligger langt over hvad der normalt forbindes med et forsamlingshus. Pjedsted forsamlingshus tilbyder en oplevelser som man kender fra de bedste restauranter.

Hvem er Kolding Kokken

Kolding Kokken ApS blev stiftede i 2019, i forbindelse med overtagelse af køkkenet i Pjedsted kultur- og forsamlingshus. Her fungere vi som værtspar i huset, vi sørger for at det store selskabslokale altid tager sig bedst muligt ud.

Herfra levere vi al slags mad til selskaber, i huset samt ud af huset.
Vi laver maden vi elsker og glæder os til at forkæle jer og jeres gæster, med vores håndværk og råvare af høj kvalitet.

Foruden almindelig catering og mad ud af huset til afhentning og levering, tager vi også ud til andre steder og står for jeres fest. Vi kan planlægge hvor meget – eller hvor lidt i selv skal lave. Vi klare gerne opstilling, opdækning og fuld opvartning under hele festen – vi tager selvfølgelig også opvasken inden vi køre igen.

Inden vi overtog værtskabet, var jeg i køkkenet i flere år, med den forrige vært, Dansk Gastronomi v/ Kjeld Sigurd Hindkjær, hvor igennem vi har lært en masse og fået stor indsigt i huset og lokalsamfundet.

I samarbejde med vores vinleverandør, kan vi også sørge for de perfekte vine og drikkevare til maden. 

Christian Erikstrup, Kokken

Udlært fra Comwell Kolding tilbage i 2010 og har siden arbejdet på cafeer, restauranter, hotel og kantine.

Senest sammen med Kjeld i forsamlingshuset i weekenderne og i kantine for Cheval Blanc til hverdag, fra starten af 2017 og indtil overdragelsen 1/10-2019.

Tidligere har arbejdsgiveren været Restaurant Valdemar, Cafe Løverodde, Hotel Koldingfjord på Koldinghus, Filsø behandlingscenter, Comwell Kellers Park, Cafe Kompromis.

Altid med fokus på en god oplevelse, gode råvare, høj kvalitet og faglig stolthed.

 

Direkte telefon: 22 33 22 91

Sabrina Erikstrup, Direktøren

Med sans for orden og det gode overblik, står Sabrina for alt administration og det vil oftest være hende, der sender mails og arrangerer bookinger mm. Hun sørger for en forrygende god svartid, både på telefonen og på mails. Hun glæder sig allerede til at høre fra jer.

Hun står også for indretningen og udsmykningen i hele huset.

Kolding Kokken ApS

Stationsvej 3

7000 Frederica

Mobil: 42 50 40 93

Tlf: 75 95 40 93

Send os en mail

Se Kolding Kokkens anmeldelser på Trustpilot
Kolding Kokken har 30-60% økologi
Kolding Kokkens Fødevarer Kontrolrapport
Følg os her