Kolding kokkens

Hovedretter //

Forslag til portionsanrettede hovedretter.
Har du andre forespørgsler er du være velkommen til at ringe på tlf: 42 50 40 93

Hovedretter

Hovedret, pris pr. couvert ved køb af min 10 couverter.

Portionsanrettet, 2. servering fra fad

Kalvesteg Stegt som Vildt
Hvide Kartofler, Waldorfsalat & Tyttebær 165,-

Gammeldags Flæskesteg
Rødkål, Chips, Sovs & Hvide Kartofler 165,-

Urtebagt Svinemørbrad
Sennepssauce, Stegte Kartofler & Grønt 165,-

Ballotine af Unghanebryst & Persillesovs 
Gulerødder, Puré & Hvide Kartofler 165,-

Glaseret Sprængt Andebryst m. Peberrodssauce
Stegte Kartofler, Selleri & Forårsløg 185,-

Lammeculotte & Rosmarinsauce 
Glaseret Rodfrugter & Sprøde Polenta Kartofler 185,-

Rosastegt Kalveculotte & Rødvinssauce
Kartoffelterrine & Glaseret Rodfrugter 185,-

Kalvefilet & Estragon Flødesauce
Kartoffelterrine, Gulerodspuré & Grillet Gulerødder 210,-

Fyldt Perlehønebryst & Rødvinssauce                              
Stegte Svampe & Porre & Kartoffelbåde 210,-

Oksefilet & Pebersauce
Stegte Kartofler, Saltbagt Selleri & Timbale 210,-

Krondyrfilet & Svampe Glace
Knuste Kartofler & Rodfrugter, Råmarineret Solbær 265,-

Oksemørbrad & Trøffelsky,
Hasselbackkartoffel, Bagte Rødløg & Gulerødder 265,-

Forslag er vejledende & kan varieres efter sæsonen, kokkens & jeres fantasi.

Pris pr. couvert ved køb af min. 10 couverter