FAQ

Ofte stillede spørgsmål //

Det vi oftes bliver spurgt om

Fest i huset

Æresport
I kan & må, efter aftale, sætte æresport op ved hoveddøren til forsamlingshuset. Der er kroge rundt om døren I må benytte. 
2,5 meter høj & 1,5 meter bred. I kan forlænge med 1 meter, hvis I ønsker æresporten ned langs trappen. 


Ankom til tiden.
Er der inviteret til kl.18.00, så er det dér serveringspersonalet er klar til at modtage jer.
Der er mange ting som skal gøres klar til en god fest. Har I behov for at komme før aftalt tid, så aftal det forud med Christian eller Sabrina.

Bordplan
Vi har lange borde & runde borde i forsamlingshuset.
Ved et langt bord, kan der sidde 6 personer, men hvis vi sætter to borde sammen, kan der sidde 14 personer.
Ved runde borde anbefaler vi 8 personer. Under 6 personer, bliver bordet for tomt & over 8 personer bliver der klemt.
Der kan fx sidde 10 personer om et rundt bord til kaffen, men der kan ikke sidde 10 ved middagsbordet med flere glas & bestiksæt.

Bordkort & bordplan skal indleveres inden festen, gerne onsdagen før eller efter aftale, så har vi det hele klar til jer, når I ankommer til jeres fest. Alternativt kan I sende bordplanen på mail.

Vi har Handicap venlig indgang fra gården direkte ind til salen, så I skal ikke tænke på trapperne ved hoveddøren. Ligeledes kan kørestolsbrugere komme med ud på terrassen.

Børn i huset
Vi har indrettet legerum til børnene under scenen, med dør & glasvindue fra salen, så I kan trygt sende jeres børn derned. Der er forskelligt legetøj, bøger & spil. I skal derfor ikke medbringe eget legetøj.
Vi forventer, der er ryddet pænt op igen, når I er taget hjem. OBS! Vi anbefaler ikke børn under 3 år er i legerummet uden voksen. Der vil være små dele.

Vi har få højstole. Vi har to med bøjle og to uden bøjle. Hvis I har brug for flere, må I derfor selv meget gerne medbringe egne.
På det store toilet er der pusleplads.
Barnevogne kan parkeres ved udgangen til gården. Her er der skygge & halvtag. Vær dog opmærksom på, personalet skal kunne komme forbi til lageret. Ellers bedes I flytte barnevognen.

Ødelagte ting & sager
Hvis der under jeres fest vil gå noget i stykker, som fx en pyntegenstand, legetøj eller andet, af jer eller jeres gæster, vil vi sætte dette på jeres faktura efter endt fest. Dette vil faktureres til den nuværende anskaffelsespris. Ligeledes vil der komme en ekstra faktura, hvis der er behov for ekstra rengøring, som går udover ”almindeligt rengøring.” Som fx et konfettirør inde eller ude eller flere gulv vaske, grundet meget skidt. Dette vil faktureres pr. time á 240,00 ex moms. Vi tillader ikke konfetti, stjernekastere eller sæbebobler indendørs.   

Mad ud af huset

Kan I hjælpe med servering?
Ja! Vi kan sende både kokke & serveringspersonale ud til at hjælpe med alt lige fra opdækning til oprydning. Vi tilbyder dog ikke rengøring. Men vi går ikke før køkkenet er ryddet & rent.
Bonus info; I kan leje duge & servietter hos os & vi kan også sørge for blomster, lys & dekoration til bordene. Spørg Sabrina efter ideer, hjælp & pris.

Er maden klar til servering?
Ja. Den kolde mad er anrettet i fade og skåle. Den varme mad kommer varmt i alubakker & i termokasser. Is kommer ligeledes i termokasser.
Kødet skal skæres ud ved anretning. Sauce kommer varm, men I skal sørge for et opkog inden serveringen.

Skal vi selv afhente maden?
Det er muligt selv at afhente maden ved køkkenet i gården ved forsamlingshuset. Der er skilt på muren, hvor der står ”Udlevering.” Ellers kan vi tilbyde levering mod et gebyr. Vi kan også tilbyde afhentning og/eller opvask af service efterfølgende. Dette skal aftales ved booking.

Hvornår kan vi returnere servicen?
Altid. Men vi beder om I levere det retur senest 3 hverdage efter jeres fest. Hvis der ikke er nogen i huset, kan rengjort service & kasser mm. stilles i gården under halvtaget.
Det må IKKE sættes under åben himmel. Læg venligst en seddel med navn ved, så vi ved, det er jer, der har returneret. Hvis I glemmer dette, kan I altid sende en sms, mail eller ringe & meddele dette.
Hvis I ikke har rengjort returemballagen, uden aftale, vil der komme et rengøringsgebyr efterfølgende.

Skal vi betale ved levering?
Der skal betales et depositum ved booking. Dette er ligeledes en bekræftelse på jeres booking, så alle er enige herom. Denne vil blive sendt, samme tid som I vil få menuen vi har aftalt pr. mail. Restbeløbet vil blive opkrævet efter leveringen.

Hvad sker der hvis vi ikke leverer returemballage retur?
Vi beder omI leverer retur indenfor 3 hverdage efter jeres fest. Hvis dette ikke gøres rettidigt, vil I modtage en venlig påmindelse på returneringen. Hvis der fortsat ikke sker en returnering, vil I modtage en faktura, hvorpå I skal betale for termokasser samt alt indholdet, dette til den nuværende anskaffelsespris.

Hvad hvis der er ødelagt service eller emballage?
I skal betale for ødelagt service og/eller emballage til den nuværende anskaffelsespris.

Mad generelt

Kan vi få…?
Ja! Som udgangspunkt kan vi lave alt også selvom det ikke står i menukortet.

Kan i lave vegetar/veganer/laktosefri/glutenfri mad mm.?
Ja! Det meste på menuen kan udskiftes med alternativer, som passer til enhver kost.
I nogle tilfælde vil vi lave noget andet, fx til vegetarer.

Kan I lave mad til en med diabetes?
Ja! Normalt vil vi ikke ændre i menuen, da man i dag justerer sit indtag eller sin insulin som diabetiker. Vi kan fx også lave menuen fedt eller sukker reduceret.

Jeg kan ikke tåle….
Intet problem! Så laver vi menuen uden. Vi laver mad til hvert selskab individuelt, så tåler I fx ikke løg eller gulerødder, kan det udlades fra menuen.

Om Indslag / Til Toastmasteren

I forsamlingshuset har vi anlæg, projekter, mikrofoner mm. I skal selv medbringe computer eller andet til at afspille lyd eller billede.

Har I ikke en toastmaster, bør alle indslag meddeles til serveringspersonalet, så de kan sørge for at indslagene kommer ind i den rigtige rækkefølge.

En tommelfingerregel er, at der ikke må komme indslag, når der er brugte tallerkener på bordet.
dvs. der er mulighed for indslag før retten serveres & efter tallerknerne er ryddet af. Så undgår vi kold mad eller afbrydelse under spisning. Desuden slipper I også for beskidte tallerkner på billederne. Husk der også skal være tid til at skænke vinen, så I alle har noget at skåle i.

Tale rækkefølgen.
Typisk byder toastmasteren eller værten/værtsparret velkommen. Dernæst kommer nærmeste familiemedlemmer, øvrige familiemedlemmer, venner & evt. afslutter toastmasteren.

Den traditionelle rækkefølge til bryllup er;
Toastmasters velkomst
Brudgommens tale
Brudens tale
Brudens forældre
Gommens forældre
Forlover/Best man
Søskende
Øvrige familie
venner
Toastmaster – Tak for i aften

Planlægger I et indslag, er det en god ide at finde ud af hvor længe det varer, så kan det passes ind med de øvrige indslag, så der ikke er for lange pauser imellem.

Er der mange rygere, kan der også indsættes rygepauser, så er der ikke nogen, som går glip af indslag, hvis de skal ud at strække ben.