Har du andre forespørgsler, skal du være velkommen til,
at kontakte os på følgende nummer: 42 50 40 93
Vi kan klare hele festen for jer!
Velkomstdrinks
Fri Husets Øl, Vin & Vand
Et Glas Dessertvin eller Portvin
Kaffe & The m. Småkager eller Chokolade
Bailey & Cognac til Kaffen
Duge (Hvide v/Runde borde, ellers Valgfri Farve)
Stof Servietter i Valgfri Farve
Enkelte Blomster efter Årstiden På Alle Borde
Oplagt Personale
Flot Opdækning & Oprydning
Minimum 40 Fuldt Betalende
Derefter er Børn u/12 År til Halv Pris.
Prisen er uden maden, som I frit kan vælge eller vi kan aftale en menu efter ønske.
Frokost Arrangement - 5 timer 295,- Pr. Person
Aften Arrangement - 5 timer 325,- Pr. Person
Heldags Arrangement - 8 timer 415,- Pr. Person
Tilkøb:
Tre Snacks 45,- Pr. Person
En Times Ekstra Ad Libitum 35,- Pr. Person
Opgradering af Vinpakke 70,- Pr. Person
Spiritus 350,- Pr. Flaske inkl. Passende Tilbehør
Buffet 1
Serveres m. Brød & Smør
Rejesalat m. Melon & Mango
Grønsagstærter m. Mozzarella
Limemarineret Laks m. Purløgsdressing
Spicy Kalkunculotte
Porchetta m. Citron, Hvidløg & Urter
Flødekartofler
2 slags udvalgte Salater
Daim Islagkage m. Bær & kompot
Pris Pr. Couvert kr. 265,-
Buffet 2
Serveres m. Brød & Smør
Lakseroulade m. Noritang & Urtecreme
Parmaskinke m. Oliven & Tomatchutney
Kyllingesalat m. mild Chili Mayonnaise & Confiteret Bacon
Sprængt Glaseret Kalvebryst
Fyldt Perlehønebryst
Urte Kartofler & Svampesauce
Honningbagte Rødder
2 slags udvalgte Salater
Brie Oste m. Chutney
Brownie m. Bær & Vaniljecreme
Pris Pr. Couvert kr. 285,-
Buffet 3
Serveres m. Brød & Smør
Røget Laks m. Sellericreme, Agurk & Brødchips
Indbagt Fisk m. Spinat & Hummersauce
Carpaccio m. Citronolie, Parmasan & Balsamico
Rosa Stegt Kalveculotte & Rødvinssauce
Sprængt Glaseret Andebryst
Ovnbagte Rosmarin Kartofler
2 slags udvalgte Salater
Gourmetoste m. Chutney & Oliven
Citrontærte m. Bær & Vaniljeis
Pris Pr. Couvert kr. 325,-
Buffet 4
Serveres m. Brød & Smør
Gambasrejer Stegt m. Hvidløg. Serveret m. Melon & Mango
Pestobagt Laks m. Grønne Asparges & Persille mayonnaise
Bresola m. Basilikumcreme & Grillet Peberfrugt
Helstegt Kalvefilet & Flødesauce
Lammeculotte & Tzatziki
Kartoffelterrine & Stegte Rødder
2 slags udvalgte Salater
Gourmetoste m. Chutney & Oliven
Italiensk Chokoladetærte m. Rørt Is & Friske Bær
Pris Pr. Couvert kr. 365,-
Forret 1
Svampesuppe m. Ristede Svampe & stegt serano (varm ret)
Tarteletter m. Høns i Asparges (varm ret)
Spicy Hønsesalat m. Confiteret Bacon
Pesto Bagt Torsk m. Urtedressing & Krydderurtesalat
Rejecocktail - Salat, Røddressing, Rejer & Friske Asparges
Pris Pr. Couvert kr. 55,-
Forret 2
Gratineret Rødspættefilet, Serveres på Cremet Spinat (varm ret)
Ceviche af Torsk på Avocadocreme m. Krydderurtesalat
Carpaccio m. Salat, Parmesan & Balsamicosirup
Honningglaseret Røget Laks m. Salat & Urte Dressing
Pris Pr. Couvert kr. 60,-
Forret 3
Lakseroulade i Noritang m. Marinerede Krebsehaler
Kurv af Sprødstegt Parmaskinke m. Marineret Melonsalat
Rodfrugtsuppe m. Dampet Torsk & Grøn Olie (varm ret)
Pris Pr. Couvert kr. 65,-
Forret 4
Ristet Kammusling m. Jordskokkepuré & Grøn Olie (varm ret)
Hummersuppe m. Jomfruhummerhaler & Cognac Fløde (varm ret)
Tapas Tallerken m. Pølser, Ost & Garniture
Pris Pr. Couvert kr. 80,-
Hovedret 1
Braiseret Svinekæber m. Mos & Rodfrugter
Kalvesteg Stegt som Vildt m. Hvide Kartofler, Waldorfsalat & Tyttebær
Gammeldags Flæskesteg m. Rødkål, Chips, Sovs & Hvide Kartofler
Farseret Kyllingebryst m. Persillesovs, Gulerødder & Hvide Kartofler
Pris Pr. Couvert kr. 150,-
Hovedret 2
Glaseret Sprængt Andebryst m. Peberrodssauce, Stegte Kartofler, Selleri & Forårsløg
Lammeculotte m. Rosmarinsauce, Glaseret Rodfrugter & Sprøde Polenta Kartofler
Kalveculotte m. Rødvinssauce, Kartoffelterrine & Glaseret Rodfrugter
Pris pr. Couvert kr. 175,-
Hovedret 3
Kalvefilet m. Flødeestragonsauce, Kartoffelterrine, Gulerodspuré & Grillet Gulerødder
Fyldt Perlehønebryst, m. Rødvinssauce, Stegte Svampe & Porre & Kartoffelbåde
Oksefilet m. Pebersauce, Stegte Kartofler, Saltbagt Selleri & Timbale
Pris pr. Couvert kr. 200,-
Hovedret 4
Lammekrone m. Persille Glace, Pommes Anna, Dampet Forårsløg & Bagt Græskar
Krondyrfilet m. Svampe Glace, Knuste Kartofler & Rodfrugter, Råmarineret Solbær
Helstegt Oksemørbrad m. Trøffelsky, Hasselbackkartoffel, Bagte Rødløg & Gulerødder
Pris pr. Couvert kr. 250,-
Forslag er vejledende & kan varieres efter sæsonen, kokkens & jeres fantasi.
Dessert 1
Daim Islagkage m. Kompot eller Coulis
Gl. Daws Æblekage
Karamel Panna Cotta
Frugtsalat m. Råcreme
Citron Fromage
Pris Pr. Couvert Kr. 50,-
Dessert 2
Brownie Islagkage m. Kompot & Bær
Rombagt Ananas m. Vaniljeis
Pavlova – Marengsbund m. Vaniljeflødeskum, Frugt & Bær
Brownie m. Parfeitis & Bærcoulis
3 slags Oste m. Tilbehør
Pris Pr. Couvert kr. 55,-
Dessert 3
Creme Bruleé m. Friske Bær
Mazarinkage m. Bær & Sorbet Is
Vafler eller Pandekager m. Frugt og Is
Citrontærte m. Vanilje Iscreme
Pris Pr. Couvert kr. 60,-
Dessert 4
Gateau Marcel m. Solbærsorbet
Tre slags Chokolademousse m. Syltede Blommer, Sprød Kage & Sorbet
Chokoladetærte m. Saltet Karamel & Chokoladesorbet
5 slags Oste m. Tilbehør
Pris Pr. Couvert kr. 70,-
Tarteletter med Høns i Asparges
Hot Dogs Klassisk Rød eller Ristet (husk Cocio)
Pizza Buffet, Min. 3 Slags
Trekant Sandwich m. 3 Slags Fyld
Kartoffel Porre Suppe m. Bacon
Biksemad m. Bearnaise eller Spejlæg
Paprikagryde m. Kartoffelmos
Pris Pr. Couvert kr. 55,-
Friskbagte Boller m. Ost & Pålæg
Æggekage m. Bacon, Tomat, Rugbrød & Rødbeder
Grill Pølser m. Brød & Dyp
Pris Pr. Couvert kr. 65,-
Tapasbord m. Forskellige Pølser, Oste, Brød, Smør & Dip
Cheeseburgers m. Ristet Kartofler & Aioli
Flæskestegssandwich m. senneps Mayo, Rødkål & Agurksalat
Pris Pr. Couvert kr. 75,-
Kokkens Tapas Fad (min. 2 personer)
Anretning efter kokkens humør & sæsonens råvarer.
Serveres m. friskbagt brød, pisket brunet smør & pesto.
Bestående af lækre pølser, f.eks. skinke, lomo & bresaola.
Kolde fiskeretter, f.eks. pestobagt torsk, røget laks m. agurk & salat eller fiskesouffle.
Lidt fyldigt, f.eks. kartoffelterrine eller små tærter.
Forskellige oste m. tilbehør.
Noget sødt at slutte af med.
Pris Pr. Couvert kr. 175,-
- Som Buffet 225,- (min. 10 personer)
Tapas buffet (min. 20 personer)
Friskbagt surdejs brød & pisket smørcreme
Hummus & basilikums pesto
Marineret gambas rejer m. aioli
Røget laks m. sellericreme, agurk & croutons
Laks i noritang m. pisket creme fraiche & rogn
Græsk salat m. tomat, løg, feta & oliven
Spicy Hønsesalat m. confiteret bacon
Serrano skinke, lomo, chorizo & bresaola
Lun kartoffelterrine (skal varmes) m. friskost creme m. urter
Ande confit m. svampe ala creme (skal varmes)
Gourmet oste m. kompot & syltede tilbehør
Chokoladekage m. pisket vanilje creme
Æbletrifli m. flødeskum & bær
Pris Pr. Couvert kr. 275,-
Brunchbuffet (min. 20 personer)
Lyst Brød, Rugbrød & Smør
Pålægsfad m. Pølser & Paté
Oste m. Marmelade & Vindruer
Røræg & Bacon
Grøn Salat m. Grillet Peber, Tomat & Parmasan
Pastasalat m. Kylling
Stegte Kartofler m. Dip
Vanilje Skyr m. Bær
Pandekager eller Vafler & Sirup
Brownie m. Frugt
Pris pr. couvert 225,-
Stor Brunchbuffet (min. 20 personer)
Lyst Brød, Rugbrød & Smør
Pølsebræt
Lun Leverpostej m. Bacon
Oste m. Marmelade & Vindruer
Røræg & Brunchpølser
Pestobagt Fisk m. Urtecreme
Grøn Salat m. Grillet Peber, Tomat & Parmasan
Spicy Hønsesalat m. Confiteret Bacon
Kartoffelterrine m. Purløgs Mayo
Frikadeller m. Æble/løg Kompot
Karamel Panna Cotta m. Gelé
Pandekager eller Vafler & Sirup
Brownie & Vaniljecreme
Frisk Frugt
Pris Pr. Couvert kr. 265,-
Frokost Buffet (min. 20 personer)
Rugbrød, Brød & Smør
Pålægsfade m. Tilbehør
Æg & Rejer m. Mayonnaise
Varm Røget Laks m. Balsamico Perler
2 Slags udvalgte Salater
Lun Leverpostej m. Bacon
Gratineret Grøntsags Tærter
Paneret Rødspættefilet m. Remoulade & Citron
Frikadeller & Rødkål
Tarteletter m. Høns i Asparges
Udvalg af Gode Oste m. Passende Tilbehør
Vafler m. Vanilje Flødeskum, Frugt & Bær
Pris Pr. Couvert kr. 265,-
Morgenmad (min. 20 personer)
Lyst Brød, Rugbrød & Smør
Yoghurt i små skåle, m. Müsli, Bær & Chokolade
Rullepølse, Spegepølse, Skinke & Leverpostej m. Pynt & Tilbehør
Forskellige Oste, Skæreost, Faste Oste & Bløde Oste samt Vindruer
Knækbrød & Marmelader
Kanelsnegle & Frisk Frugt
Pris Pr. Couvert kr. 150,-
Vi bliver ofte mødt med en fordom om, at veganere eller vegetarer kun kan få en salat.
Der er dog så meget mere at byde på! Er der enkelte i jeres selskab, som ønsker en vegansk kost, vil vi altid lave noget ekstra, som er svarende til det de øvrige gæster bydes.
Vi tilbyder også gerne helt veganske menuer, både i huset eller ud af huset.
Her har vi lavet et forslag på en menu, som både kan serveres som individuelle retter, men som også fungerer som en buffet.
Vegansk buffet (min. 25 couverter)
Koldhævet Surdejsbrød
Hummus, Persillemayo & Basilikumspesto
Friteret Arancini m. Græskar Risotto
Jordskokkecreme m. Grøn Olie & Ristede mandler
Løg Bahji m. Agurk/mynte Raita
Grøn Salat m. Tomat, Syltede Løg & Oliven
Rå Marineret Selleri m. Nødder & Purløgsvinegrette
Polenta Kartofler m. Hvidløg & Persille
Glaseret Rodfrugter m. Timian
Let Krydret Dhal
Chokoladetærte m. Dadel/mandelbund
Gyldne Frugter m. Brændte Mandler
Pris Pr. Couvert kr. 250,-
Ønsker du Gourmet Catering til din veganske fest, så kontakt os på tlf.: 42 50 40 93 eller på mail: kontor@koldingkokken.dk
Afhentes på dagen mellem 14.00-17.00 eller med levering efter aftale
Græskarsuppe m. Creme Fraiche & Syltede Græskar
Surdejsbrød & Pisket Smørcreme
Stegt And, Kokkens Rødkål,
Andesovs & Hvide Kartofler
Æblekage m. Vaniljecreme
Familie Pakke: 995,-
Pakken indeholder:
1 friskbagt surdejsbrød
1 bøtte pisket smørcreme
1 ltr. græskarsuppe
1 bøtte m. creme fraiche
1 bøtte m. syltede græskar og olie
1 and, stegt og udskåret, på en bund af æbler og svesker
½ kg rødkål
½ ltr. andesovs
1 kg skrællet og kogte små kartofler
1 friskbagt æblekage
1 bøtte vanilje creme fraiche
1 flaske rødvin, Charles Pasteur, Grenache
Halv pakke, uden vin: 475,-
Rødvin, Charles Pasteur, Grenache, 120,- /fl.
Traditionel Julefrokost
Koldhævet Surdejsbrød, Rugbrød & Smør
To Slags Sild
Gravad Laks m. Cremet Sennepssovs
Æg & Rejer
Leverpostej m. Bacon & Champignon
Fiskefilet & Remoulade
Tarteletter m. Høns i Asparges
God Brie & Venlig Blåskimmelost
Ris ala Mande m. Kirsebærsauce
Pris Pr. Couvert kr. 245,-
Den store julebuffet
Koldhævet Surdejsbrød, Rugbrød, Smør & Krydderfedt
Marineret Sild m. Karrysalat
Lakserøget Sild m. Røræg
Varmrøget Laks m. Tomat
Æg & Rejer
Fiskefilet m. Remoulade
Tarteletter m. Høns i Asparges
Flæskesteg & Rødkål
Sprængt Glaseret Andebryst
Ostebræt m. Kompot & Knækbrød
Ris ala Mande m. Kirsebærsauce
Pris Pr. Couvert kr. 295,-
2020 Julemiddag
Stegt And (bryst & lår) m. Rødkål, Kamsteg & Flæskesvær
Hvide & Brunede Kartofler, Sovs & Kartoffel Chips
Ris ala Mande m. Kirsebærsauce
Pris Pr. Couvert kr. 225,-
Tilkøb:
Hemmelig Mandelgave 200,-
(Bæredygtigt dansk kunsthåndværk & design)
Udvalgt Vin & Portvin 150,-/fl
Betales ved bestilling, vælg:
Levering fra 25,- d. 23/12 sidst på dagen eller Afhentning d. 24/12 kl. 10-12
Varm Røget Laksemousse m. Gambas Rejer
Soya mayonnaise, Sprød Rugbrød & Krydderurter
Serveres m. Friskbagt Brød & Pisket Smør
Medaljon af Oksemørbrad & sauce m. Rødvin, Trøffel & Marv
Hvid Gulerodspuré, Glaseret Rødder, Kartoffelterrine & Chips af Rødder
Chokoladetærte m. Vanilje iscreme, Karamel, Bær & Gyldne Marengs
Pris Pr. Couvert kr. 300,-
Tilkøb:
Snacks 45,-
Glaseret bacon, ostetærte, brød chips m. dip
Mellemret 65,-
Jordskokke suppe m. ristet kammuslinger, sprød bacon & karse
Kokkens favorit oste 60,-
Tre oste m. oliven, kompot & knækbrød
Kokkens Kransekage 30,- pr. stk.
7000 Frederica
Tlf: 75 95 40 93