Forslag til Menu

Har du andre forespørgsler, skal du være velkommen til,
at kontakte os på følgende nummer: 42 50 40 93

  • All inclusive

    Skal vi sørge for det hele? Det gør vi gerne!

    Vi kan klare hele festen for jer! 

    Velkomstdrinks 
    Fri Husets Øl, Vin & Vand
    Et Glas Dessertvin eller Portvin
    Kaffe & The m. Småkager eller Chokolade
    Bailey & Cognac til Kaffen
    Duge (Hvide v/Runde borde, ellers Valgfri Farve)
    Stof Servietter i Valgfri Farve 
    Enkelte Blomster efter Årstiden På Alle Borde 
    Oplagt Personale
    Flot Opdækning & Oprydning
    Minimum 40 Fuldt Betalende
    Derefter er Børn u/12 År til Halv Pris.

    Prisen er uden maden, som I frit kan vælge eller vi kan aftale en menu efter ønske.

    Frokost Arrangement - 5 timer 295,- Pr. Person

    Aften Arrangement - 5 timer 325,- Pr. Person

    Heldags Arrangement - 8 timer 415,- Pr. Person

    Tilkøb:
    Tre Snacks 45,- Pr. Person
    En Times Ekstra Ad Libitum 35,- Pr. Person
    Opgradering af Vinpakke 70,- Pr. Person
    Spiritus 350,- Pr. Flaske inkl. Passende Tilbehør

  • Buffet

    Forslag til buffet

    Buffet 1
    Serveres m. Brød & Smør
    Rejesalat m. Melon & Mango
    Grønsagstærter m. Mozzarella
    Limemarineret Laks m. Purløgsdressing

    Spicy Kalkunculotte
    Porchetta m. Citron, Hvidløg & Urter
    Flødekartofler
    2 slags udvalgte Salater

    Daim Islagkage m. Bær & kompot

    Pris Pr. Couvert kr. 265,-


    Buffet 2
    Serveres m. Brød & Smør
    Lakseroulade m. Noritang & Urtecreme
    Parmaskinke m. Oliven & Tomatchutney
    Kyllingesalat m. mild Chili Mayonnaise & Confiteret Bacon

    Sprængt Glaseret Kalvebryst
    Fyldt Perlehønebryst
    Urte Kartofler & Svampesauce
    Honningbagte Rødder
    2 slags udvalgte Salater

    Brie Oste m. Chutney
    Brownie m. Bær & Vaniljecreme

    Pris Pr. Couvert kr. 285,-


    Buffet 3

    Serveres m. Brød & Smør
    Røget Laks m. Sellericreme, Agurk & Brødchips
    Indbagt Fisk m. Spinat & Hummersauce
    Carpaccio m. Citronolie, Parmasan & Balsamico

    Rosa Stegt Kalveculotte & Rødvinssauce
    Sprængt Glaseret Andebryst
    Ovnbagte Rosmarin Kartofler
    2 slags udvalgte Salater

    Gourmetoste m. Chutney & Oliven
    Citrontærte m. Bær & Vaniljeis

    Pris Pr. Couvert kr. 325,-


    Buffet 4
    Serveres m. Brød & Smør
    Gambasrejer Stegt m. Hvidløg. Serveret m. Melon & Mango
    Pestobagt Laks m. Grønne Asparges & Persille mayonnaise
    Bresola m. Basilikumcreme & Grillet Peberfrugt

    Helstegt Kalvefilet & Flødesauce
    Lammeculotte & Tzatziki
    Kartoffelterrine & Stegte Rødder
    2 slags udvalgte Salater

    Gourmetoste m. Chutney & Oliven
    Italiensk Chokoladetærte m. Rørt Is & Friske Bær

    Pris Pr. Couvert kr. 365,-

  • Forret

    Forslag til Forretter, portions anrettet

    Forret 1
    Svampesuppe m. Ristede Svampe & stegt serano (varm ret)
    Tarteletter m. Høns i Asparges (varm ret)

    Spicy Hønsesalat m. Confiteret Bacon
    Pesto Bagt Torsk m. Urtedressing & Krydderurtesalat

    Rejecocktail - Salat, Røddressing, Rejer & Friske Asparges
    Pris Pr. Couvert kr. 55,-

    Forret 2
    Gratineret Rødspættefilet, Serveres på Cremet Spinat (varm ret)
    Ceviche af Torsk på Avocadocreme m. Krydderurtesalat

    Carpaccio m. Salat, Parmesan & Balsamicosirup
    Honningglaseret Røget Laks m. Salat & Urte Dressing

    Pris Pr. Couvert kr. 60,-

    Forret 3
    Lakseroulade i Noritang m. Marinerede Krebsehaler
    Kurv af Sprødstegt Parmaskinke m. Marineret Melonsalat

    Rodfrugtsuppe m. Dampet Torsk & Grøn Olie (varm ret)
    Pris Pr. Couvert kr. 65,-

    Forret 4
    Ristet Kammusling m. Jordskokkepuré & Grøn Olie (varm ret)
    Hummersuppe m. Jomfruhummerhaler & Cognac Fløde (varm ret)

    Tapas Tallerken m. Pølser, Ost & Garniture
    Pris Pr. Couvert kr. 80,-

  • Hovedret

    Forslag til hovedretter, portions anrettet. 2. gang serveret fra fad

    Hovedret 1
    Braiseret Svinekæber m. Mos & Rodfrugter
    Kalvesteg Stegt som Vildt m. Hvide Kartofler, Waldorfsalat & Tyttebær
    Gammeldags Flæskesteg m. Rødkål, Chips, Sovs & Hvide Kartofler
    Farseret Kyllingebryst m. Persillesovs, Gulerødder & Hvide Kartofler
    Pris Pr. Couvert kr. 150,-

    Hovedret 2
    Glaseret Sprængt Andebryst m. Peberrodssauce, Stegte Kartofler, Selleri & Forårsløg
    Lammeculotte m. Rosmarinsauce, Glaseret Rodfrugter & Sprøde Polenta Kartofler
    Kalveculotte m. Rødvinssauce, Kartoffelterrine & Glaseret Rodfrugter
    Pris pr. Couvert kr. 175,-

    Hovedret 3
    Kalvefilet m. Flødeestragonsauce, Kartoffelterrine, Gulerodspuré & Grillet Gulerødder
    Fyldt Perlehønebryst, m. Rødvinssauce, Stegte Svampe & Porre & Kartoffelbåde
    Oksefilet m. Pebersauce, Stegte Kartofler, Saltbagt Selleri & Timbale
    Pris pr. Couvert kr. 200,-

    Hovedret 4
    Lammekrone m. Persille Glace, Pommes Anna, Dampet Forårsløg & Bagt Græskar
    Krondyrfilet m. Svampe Glace, Knuste Kartofler & Rodfrugter, Råmarineret Solbær
    Helstegt Oksemørbrad m. Trøffelsky, Hasselbackkartoffel, Bagte Rødløg & Gulerødder
    Pris pr. Couvert kr. 250,-

    Forslag er vejledende & kan varieres efter sæsonen, kokkens & jeres fantasi.

  • Dessert

    Forslag til desserter, portions anrettet

    Dessert 1
    Daim Islagkage m. Kompot eller Coulis

    Gl. Daws Æblekage
    Karamel Panna Cotta
    Frugtsalat m. Råcreme
    Citron Fromage
    Pris Pr. Couvert Kr. 50,-

    Dessert 2
    Brownie Islagkage m. Kompot & Bær

    Rombagt Ananas m. Vaniljeis
    Pavlova – Marengsbund m. Vaniljeflødeskum, Frugt & Bær
    Brownie m. Parfeitis & Bærcoulis
    3 slags Oste m. Tilbehør
    Pris Pr. Couvert kr. 55,-

    Dessert 3
    Creme Bruleé m. Friske Bær
    Mazarinkage m. Bær & Sorbet Is
    Vafler eller Pandekager m. Frugt og Is
    Citrontærte m. Vanilje Iscreme
    Pris Pr. Couvert kr. 60,-

    Dessert 4
    Gateau Marcel m. Solbærsorbet
    Tre slags Chokolademousse m. Syltede Blommer, Sprød Kage & Sorbet
    Chokoladetærte m. Saltet Karamel & Chokoladesorbet
    5 slags Oste m. Tilbehør
    Pris Pr. Couvert kr. 70,-

  • Natmad

    Slut af med noget lækkert

    Tarteletter med Høns i Asparges
    Hot Dogs Klassisk Rød eller Ristet (husk Cocio)
    Pizza Buffet, Min. 3 Slags
    Trekant Sandwich m. 3 Slags Fyld
    Kartoffel Porre Suppe m. Bacon
    Biksemad m. Bearnaise eller Spejlæg
    Paprikagryde m. Kartoffelmos
    Pris Pr. Couvert kr. 55,-


    Friskbagte Boller m. Ost & Pålæg

    Æggekage m. Bacon, Tomat, Rugbrød & Rødbeder
    Grill Pølser m. Brød & Dyp
    Pris Pr. Couvert kr. 65,-


    Tapasbord m. Forskellige Pølser, Oste, Brød, Smør & Dip
    Cheeseburgers m. Ristet Kartofler & Aioli
    Flæskestegssandwich m. senneps Mayo, Rødkål & Agurksalat
    Pris Pr. Couvert kr. 75,-

  • Tapas

    Lidt lækkert til alle lejligheder

    Kokkens Tapas Fad (min. 2 personer)
    Anretning efter kokkens humør & sæsonens råvarer.
    Serveres m. friskbagt brød, pisket brunet smør & pesto.
    Bestående af lækre pølser, f.eks. skinke, lomo & bresaola.
    Kolde fiskeretter, f.eks. pestobagt torsk, røget laks m. agurk & salat eller fiskesouffle.
    Lidt fyldigt, f.eks. kartoffelterrine eller små tærter.
    Forskellige oste m. tilbehør.
    Noget sødt at slutte af med.
    Pris Pr. Couvert kr. 175,-
    - Som Buffet 225,- (min. 10 personer)

    Tapas buffet (min. 20 personer)
    Friskbagt surdejs brød & pisket smørcreme
    Hummus & basilikums pesto
    Marineret gambas rejer m. aioli
    Røget laks m. sellericreme, agurk & croutons
    Laks i noritang m. pisket creme fraiche & rogn
    Græsk salat m. tomat, løg, feta & oliven
    Spicy Hønsesalat m. confiteret bacon
    Serrano skinke, lomo, chorizo & bresaola
    Lun kartoffelterrine (skal varmes) m. friskost creme m. urter
    Ande confit m. svampe ala creme (skal varmes)
    Gourmet oste m. kompot & syltede tilbehør
    Chokoladekage m. pisket vanilje creme
    Æbletrifli m. flødeskum & bær
    Pris Pr. Couvert kr. 275,-

  • Brunch

    En lækker buffet

    Brunchbuffet (min. 20 personer)
    Lyst Brød, Rugbrød & Smør
    Pålægsfad m. Pølser & Paté
    Oste m. Marmelade & Vindruer
    Røræg & Bacon
    Grøn Salat m. Grillet Peber, Tomat & Parmasan
    Pastasalat m. Kylling
    Stegte Kartofler m. Dip
    Vanilje Skyr m. Bær
    Pandekager eller Vafler & Sirup
    Brownie m. Frugt
    Pris pr. couvert 225,-

    Stor Brunchbuffet (min. 20 personer)
    Lyst Brød, Rugbrød & Smør
    Pølsebræt
    Lun Leverpostej m. Bacon
    Oste m. Marmelade & Vindruer
    Røræg & Brunchpølser
    Pestobagt Fisk m. Urtecreme
    Grøn Salat m. Grillet Peber, Tomat & Parmasan
    Spicy Hønsesalat m. Confiteret Bacon 
    Kartoffelterrine m. Purløgs Mayo
    Frikadeller m. Æble/løg Kompot
    Karamel Panna Cotta m. Gelé
    Pandekager eller Vafler & Sirup
    Brownie & Vaniljecreme
    Frisk Frugt
    Pris Pr. Couvert kr. 265,-

    Frokost Buffet (min. 20 personer)
    Rugbrød, Brød & Smør
    Pålægsfade m. Tilbehør
    Æg & Rejer m. Mayonnaise
    Varm Røget Laks m. Balsamico Perler
    2 Slags udvalgte Salater
    Lun Leverpostej m. Bacon
    Gratineret Grøntsags Tærter
    Paneret Rødspættefilet m. Remoulade & Citron
    Frikadeller & Rødkål
    Tarteletter m. Høns i Asparges
    Udvalg af Gode Oste m. Passende Tilbehør
    Vafler m. Vanilje Flødeskum, Frugt & Bær
    Pris Pr. Couvert kr. 265,-

    Morgenmad (min. 20 personer)
    Lyst Brød, Rugbrød & Smør
    Yoghurt i små skåle, m. Müsli, Bær & Chokolade
    Rullepølse, Spegepølse, Skinke & Leverpostej m. Pynt & Tilbehør
    Forskellige Oste, Skæreost, Faste Oste & Bløde Oste samt Vindruer
    Knækbrød & Marmelader
    Kanelsnegle & Frisk Frugt
    Pris Pr. Couvert kr. 150,-

  • Vegansk

    Ingen skal nøjes med en salat som hovedret

    Vi bliver ofte mødt med en fordom om, at veganere eller vegetarer kun kan få en salat.
    Der er dog så meget mere at byde på! Er der enkelte i jeres selskab, som ønsker en vegansk kost, vil vi altid lave noget ekstra, som er svarende til det de øvrige gæster bydes.

    Vi tilbyder også gerne helt veganske menuer, både i huset eller ud af huset.

    Her har vi lavet et forslag på en menu, som både kan serveres som individuelle retter, men som også fungerer som en buffet.

    Vegansk buffet (min. 25 couverter)
    Koldhævet Surdejsbrød
    Hummus, Persillemayo & Basilikumspesto
    Friteret Arancini m. Græskar Risotto
    Jordskokkecreme m. Grøn Olie & Ristede mandler
    Løg Bahji m. Agurk/mynte Raita
    Grøn Salat m. Tomat, Syltede Løg & Oliven
    Rå Marineret Selleri m. Nødder & Purløgsvinegrette
    Polenta Kartofler m. Hvidløg & Persille
    Glaseret Rodfrugter m. Timian
    Let Krydret Dhal
    Chokoladetærte m. Dadel/mandelbund
    Gyldne Frugter m. Brændte Mandler

    Pris Pr. Couvert kr. 250,-

    Ønsker du Gourmet Catering til din veganske fest, så kontakt os på tlf.: 42 50 40 93 eller på mail: kontor@koldingkokken.dk

  • Julefrokost / Julemiddag

    Vi tilbyder at klare årets julefrokost eller julemiddag for jer.

    Traditionel Julefrokost
    Koldhævet Surdejsbrød, Rugbrød & Smør
    To Slags Sild
    Gravad Laks m. Cremet Sennepssovs
    Æg & Rejer
    Leverpostej m. Bacon & Champignon
    Fiskefilet & Remoulade
    Tarteletter m. Høns i Asparges
    God Brie & Venlig Blåskimmelost
    Ris ala Mande m. Kirsebærsauce
    Pris Pr. Couvert kr. 245,-

    Den store julebuffet
    Koldhævet Surdejsbrød, Rugbrød, Smør & Krydderfedt
    Marineret Sild m. Karrysalat
    Lakserøget Sild m. Røræg
    Varmrøget Laks m. Tomat
    Æg & Rejer
    Fiskefilet m. Remoulade
    Tarteletter m. Høns i Asparges
    Flæskesteg & Rødkål
    Sprængt Glaseret Andebryst
    Ostebræt m. Kompot & Knækbrød
    Ris ala Mande m. Kirsebærsauce
    Pris Pr. Couvert kr. 295,-

    2020 Julemiddag

    Stegt And (bryst & lår) m. Rødkål, Kamsteg & Flæskesvær
    Hvide & Brunede Kartofler, Sovs & Kartoffel Chips

    Ris ala Mande m. Kirsebærsauce

    Pris Pr. Couvert kr. 225,-

    Tilkøb:

    Hemmelig Mandelgave 200,-
    (Bæredygtigt dansk kunsthåndværk & design)

    Udvalgt Vin & Portvin 150,-/fl

    Betales ved bestilling, vælg:
    Levering fra 25,- d. 23/12 sidst på dagen eller Afhentning d. 24/12 kl. 10-12

  • Nytårsmenu

    Gør nytårsmenuen til en leg - lad os lave den for dig!

    Varm Røget Laksemousse m. Gambas Rejer
    Soya mayonnaise, Sprød Rugbrød & Krydderurter
    Serveres m. Friskbagt Brød & Pisket Smør

    Medaljon af Oksemørbrad & sauce m. Rødvin, Trøffel & Marv
    Hvid Gulerodspuré, Glaseret Rødder, Kartoffelterrine & Chips af Rødder

    Chokoladetærte m. Vanilje iscreme, Karamel, Bær & Gyldne Marengs

    Pris Pr. Couvert kr. 300,-

    Tilkøb:

    Snacks 45,-
    Glaseret bacon, ostetærte, brød chips m. dip


    Mellemret 65,-
    Jordskokke suppe m. ristet kammuslinger, sprød bacon & karse


    Kokkens favorit oste 60,-
    Tre oste m. oliven, kompot & knækbrød


    Kokkens Kransekage 30,- pr. stk.

  • Mortensaften

    Lad os lave menuen til Mortensaften

    Mortensaften Take-Away 10.11.20
    Afhentes på dagen mellem 14.00-17.00 eller med levering efter aftale

    Græskarsuppe m. Creme Fraiche & Syltede Græskar
    Surdejsbrød & Pisket Smørcreme

    Stegt And, Kokkens Rødkål,
    Andesovs & Hvide Kartofler

    Æblekage m. Vaniljecreme

    Mortensaften Familie Pakke: 995,-

    Pakken indeholder:
    1 friskbagt surdejsbrød
    1 bøtte pisket smørcreme
    1 ltr. græskarsuppe
    1 bøtte m. creme fraiche
    1 bøtte m. syltede græskar og olie
    1 and, stegt og udskåret, på en bund af æbler og svesker
    ½ kg rødkål
    ½ ltr. andesovs
    1 kg skrællet og kogte små kartofler
    1 friskbagt æblekage
    1 bøtte vanilje creme fraiche
    1 flaske rødvin, Charles Pasteur, Grenache

    Halv pakke, uden vin: 475,-

    Rødvin, Charles Pasteur, Grenache, 120,- /fl.

Kolding Kokken ApS

Stationsvej 3

7000 Frederica

Mobil: 42 50 40 93

Tlf: 75 95 40 93

Send os en mail

Se Kolding Kokkens anmeldelser på Trustpilot
Kolding Kokken har 30-60% økologi
Kolding Kokkens Fødevarer Kontrolrapport
Følg os her