Forslag til Menu

Har du andre forespørgelser, skal du være velkommen til,
at kontakte os på følgende: 42 50 40 93

  • Special Take Away

    I forbindelse med Corvid-19, har vi lavet en special menu, som tilbydes ud af huset til min. 1 couvert. Afhentning fredag fra kl. 16.00-18.00 og lørdag kl. 10.00-12.00. Levering tilbydes efterfølgende i Kolding, Fredericia, Pjedsted og omegn fra 25,-.

    De varme retter er klar til servering efter ca. 15min i ovnen ved 180°C

    Fredag & lørdag d. 20. & 21. marts 2020
    Á 100,-     BBQ Kyllingekøller, sprøde kartofler m. Aioli & Broccolisalat
    Á 65,-       Biksemad m. rødbeder & 2 øko (gør-det-selv-spejl-) æg
    Á 35,-       Brownie m. Bærkompot & krystalliseret chokolade

    Fredag & lørdag d. 27. & 28. marts 2020
    Á 100,-     Sprængt Glaseret Kalvebryst, kartofler, rødder & spidskålssalat
    Á 65,-       Boller i Karry m. Ris
    Á 35,-       Tre slags chokolademousse & sprød kage

    Fredag & Lørdag d. 3. & 4. april 2020
    Á 100,-     Braiseret Svinekøller m. rodfrugtmos & coleslaw
    Á 65,-       Paneret Kylling m. stuvet kål & hvide kartofler
    Á 35,-       Panna Cotta m. marineret frugt

    Påskefrokost torsdag d. 9. til & med søndag d. 12. april 2020
    Á 200,- Rugbrød, Lyst brød, Brødchips, Knækbrød & Smør
                     Sild m. æble/karrysalat             Tunmousse, Æg & Rejer
                     Honning glaseret røget laks     Hønsesalat m. confiteret Bacon
                     Lufttørret Skinke m. tomat      Fiskefilet m. remoulade
                     Gourmet oste m. kompot        Banankage m. chokolade

    Bestil allerede i dag, på
    Tlf. 42 50 40 93 eller e-mail kontor@koldingkokken.dk

  • Buffet

    Forslag til buffet

    Buffet 1 á 265 kr.
    Serveres m. brød & smør

    Rejesalat m. Melon & Mango
    Grønsagstærter m. Mozzarella
    Limemarineret Laks m. Purløgsdressing

    Spicy Kalkunculotte
    Porchetta m. Hvidløg & Urter
    Timiankartofler & Sauce
    2 slags udvalgte Salater

    Daims islagkage m. bær og kompot


    Buffet 2 á 285 kr.
    Serveres m. brød & smør

    Lakseroulade m. Noritang & Urtecreme
    Parmaskinke m. Oliven & Tomatchutney
    Kyllingesalat m. Hjemmerørt Chili mayonnaise

    Sprængt Glaseret Kalvebryst
    Fyldt Perlehønebryst
    Urte Kartofler & Svampesauce
    Honningbagte Rødder
    2 slags udvalgte Salater

    Brie Ost m. Hybenchutney
    Brownie m. bær & vanilje creme

    Buffet 3 á 325 kr.
    Serveres m. brød & smør

    Røget Laks m. Blomkålscreme, Agurk & Brødchips
    Indbagt Fisk m. Spinat & Hummersauce
    Carpaccio af Oksefilet m. Citronolie & Parmasan

    Rosa stegt Kalveculotte
    Sprængt Glaseret Andebryst
    Ovnbagte Rosmarin Kartofler
    2 slags udvalgte Salater

    Gourmetoste m. Chutney & Oliven
    Mandel Appelsin Tærte m. Bær & Soft Ice


    Buffet 4 á 365 kr.
    Serveres m. brød & smør

    Hvidløgsmarinerede Gambasrejer m. Mango
    Pestobagt Laks m. grønne Asparges & Persille mayonnaise
    Bresola m. Basilikumcreme & grillet Peberfrugt

    Helstegt Kalvefilet
    Lammeculotte
    Ovnbagte Kartofler & Rødder m. Hvidløg
    2 slags udvalgte salater - Tzatziki

    Gourmetoste m. Chutney & Oliven
    Italiensk Chokoladetærte m. Rørt Is & friske Bær

  • Forret

    Forslag til Forretter, anrettet på tallerken.

    Forret 1
    Svampesuppe m. timian & hvidløg
    Tarteletter m. høns i asparges
    Spicy hønsesalat m. ristet coppa
    Pesto bagt torsk på salat
    Rejecocktail - salat, røddressing, rejer og friske asparges
    Pris pr. couvert kr. 55,-

    Forret 2
    Fiskefilet Florentine – gratineret m. spinat
    Ceviche af torsk på avocado creme m. krydderurtesalat
    Carpaccio af okse med salat, parmesan & balsamicosirup
    Honningglaseret røget laks m. salat & urte dressing
    Pris pr. couvert kr. 60,-

    Forret 3
    Lakseroulade i Noritang m. marinerede krebsehaler
    Kurv af sprødstegt parmaskinke m. marineret melonsalat
    Flødelegeret rodfrugtsuppe m. dampet fisk & grøn olie
    Pris pr. couvert kr. 65,-

    Forret 4
    Ristet kammusling m. jordskokkepuré & grøn olie
    Hummersuppe m. jomfruhummerhaler & cognac fløde
    Tapas tallerken m. pølser, ost & garniture
    Pris pr. couvert kr. 80,-

  • Hovedret

    Forslag til hovedretter, anrettet på tallerken. 2. gang serveret fra fad

    Hovedret 1
    Kalvesteg stegt som vildt m. waldorfsalat & tyttebær
    Gammeldags flæskesteg m. rødkål
    Urtebagt svinemørbrad m. sennepssauce
    Kogt Hamburgerryg med dampet grøntsager
    Farseret kyllingebryst med persillesovs

    Pris pr. couvert kr. 150,-

    Hovedret 2
    Rødvins glaseret sprængt andebryst m. peberrodssauce
    Hvidløgsmarineret lammeculotte m. rosmarinsauce
    Kalveculotte m. rødvinssauce
    Indbagt svinemørbrad m. brun sovs
    Pris pr. couvert kr. 175,-

    Hovedret 3
    Rosa stegt kalvefilet m. flødeestragonsauce
    Hangar steak (Teres Major) m. marv & skalotteløg samt whisky sovs
    Helstegt oksefilet m. pebersauce
    Pris pr. couvert kr. 200,-

    Hovedret 4
    Lammekrone m. persille glace
    Krondyrfilet m. svampe glace
    Helstegt oksemørbrad m. trøffelsky
    Pris pr. couvert kr. 250,-

    Alle retter serveres med kartofler og grøntsager til, efter sæsonen, kokkens og jeres fantasi.

  • Dessert

    Forslag til desserter, anrettet på tallerken.

    Dessert 1
    Daim islagkage m. kompot eller coulis
    Gl. Daws æblekage
    Frugtsalat m. råcreme
    3 slags oste m. tilbehør
    Citron og-eller Æble fromage
    Pris pr. couvert Kr. 50,-

    Dessert 2
    Rombagt Ananas m. Vaniljeis
    Pavlova (marengs og vanilljeflødeskum) m. portvins marineret frugt & bær
    Chokolade-Panna Cotta
    Brownie m. is & bærcoulis
    Pris pr. couvert kr. 55,-

    Dessert 3
    Creme Bruleé m. friske bær
    Mazarinkage m. vaniljeis & chokolade
    Pandekager m. frugt og is
    Pris pr. couvert kr. 60,-

    Dessert 4
    Gateau Marcel m. solbærsorbet
    Tre slags chokolademousse m. syltede blommer, sprød kage & sorbet
    5 slags oste med tilbehør
    Pris pr. couvert kr. 70,-

  • Natmad

    Slut af med noget lækkert

    á 55 kr,- pr person
    Tarteletter med Høns i Asparges
    Hot Dogs Klassisk Rød eller Ristet
    Pizza Buffet
    Tomatsuppe med pasta og kødboller
    Sandwich, små trekants eller en stor
    Kartoffel Porre Suppe med bacon
    Chili Con Carne med Brød
    Biksemad med ’mors-bearnaise’
    Paprikagryde med kartoffelmos

    á 75 kr,- pr person
    Tapasbord med forskellige pølser og oste
    Brød, smør og dip
    Cheeseburgers med ristet kartofler og chili/hvidløgs mayo

    Durums med kebab, chili, hvidløg og cremefraiche dressing

  • Tapas

    Lidt lækkert til alle lejligheder

    Kokkens Tapas fad (min. 2 personer)
    Anretning efter kokkens humør, serveres med friskbagt brød, pisket brunet smør og pesto.
    Bestående af lækre pølser, f.eks. skinke, lomo & bresaola.
    Kolde fiskeretter, f.eks pestobagt torsk, røget laks m. agurk & salat eller fiskesouffle.
    Lidt fyldigt, f.eks. kartoffelterrine eller små tærter.
    Forskellige oste med tilbehør.
    Noget sødt at slutte af med.
    Pris pr. couvert kr. 175,-

    Tapas buffet (min. 15 personer)
    Friskbagt surdejs brød & pisket smørcreme
    Hummus & basilikums pesto
    Marineret gambas rejer m. aioli
    Røget laks m. sellericreme, agurk & croutons
    Laks i noritang m. pisket creme fraiche & rogn
    Græsk salat m. tomat, løg, feta og oliven
    Spicy Hønsesalat m. confiteret bacon
    Serrano skinke, lomo, chorizo & bresaola
    Lun kartoffelterrine med friskost creme m. urter
    Andeconfit m. svampe ala creme
    Gourmet oste m. kompot og syltede tilbehør
    Chokoladekage m. pisket vanille creme
    Æbletrifli m. flødeskum & bær
    Pris pr. couvert kr. 275,-

  • Brunch

    En lækker buffet

    Brunchbuffet 225,-
    Lyst brød, rugbrød & smør
    Pålægsfad med pølser og paté
    Oste med marmelade og vindruer
    Røræg og bacon
    Grøn salat m. grillet peber, tomat og parmasan
    Pastasalat m. kylling
    Stegte kartofler med dip
    Vanillie skyr m. bær
    Pandekager & sirup
    Brownie m. frugt

    Stor Brunchbuffet 265,-
    Lyst brød, rugbrød & smør
    Pølsebræt
    Lun leverpostej m. bacon
    Oste med marmelade og vindruer
    Røræg & Brunch pølser
    Pestobagt torsk og avocado creme
    Grøn salat m. grillet peber, tomat og parmasan
    Spicy Hønsesalat m. sprød coppa 
    Kartoffelterrine m. purløgs mayo
    Frikadeller m. æble/løg kompot
    Panna cotta m. gele
    Pandekager & sirup
    Brownie & vanillie creme
    Frisk frugt

    Morgenmad, 150,- pr person
    Lyst brød, rugbrød & smør
    Yoghurt i små skåle, med müsli, bær og chokolade
    Rullepølse, spegepølse, skinke og leverpostej med pynt og tilbehør
    Forskellige oste, skæreost, faste oste og bløde oste samt vindruer
    Knækbrød og marmelader
    Kanelsnegle
    Frugt

  • Vegansk

    Ingen skal nøjes med en salat som hovedret

    Vi bliver ofte mødt med en fordom om at veganere eller vegetare kun kan få salat.
    Der er dog så meget mere at byde på, er der enkelte i jeres selskab, som ønsker en vegansk kost, vil vi altid lave noget ekstra, som er svarende det de øvrige gæster bydes.

    Vi tilbyder også gerne helt veganske selskaber, at få en lækker menu, både i huset eller ud af huset.

    Her har vi lavet et forslag på en menu, som både kan serveres som individuelle retter, men som også fungere som en buffet.

    Vegansk buffet 250,- (min. 25 couverter)
    Koldhævet surdejsbrød
    Hummus, persillemayo & basilikums pesto
    friteret Arancini m. græskar risotto
    Jordskokke creme m. grøn olie & ristede mandler
    Løg Bahji m. agurk/mynte raita
    Grøn salat m. tomat, syltede løg og oliven
    rå marineret selleri m. nødder & purløgsvinegrette
    Polenta kartofler m. hvidløg og persille
    Glaseret rodfrugter m. timian
    let krydret Dhal

    Chokoladetærte m. dadel/mandelbund
    Gyldne frugter m. brændte mandler

    Ønsker du Gourmet Catering til din veganske fest, så kontakt os på tlf.: 42 50 40 93 eller på mail: kontor@koldingkokken.dk

  • Jul & Nytår

    Vi tilbyder at klare årets julemiddag for jer.

    Traditionel Julefrokost 245,-
    Koldhævet surdejsbrød, rugbrød og smør
    to slags sild
    Gravad laks m. cremet sennepssovs
    Æg & rejer
    Leverpostej med bacon & champignon
    Fiskefilet & remoulade
    Flæskesteg m. rødkål
    Medister m. julekål
    God brie og venlig blåskimmelost
    Ris ala mande m. kirsebær sauce

    Den store julebuffet 295,-
    Koldhævet surdejsbrød, Rugbrød, smør & krydderfedt
    Marineret sild m. karrysalat
    Lakserøget sild m. røræg
    Varmrøget laks m. tomat
    Æg & rejer
    Fiskefilet m. remoulade
    Tarteletter m. høns i asparges
    Flæskesteg & sovs
    Andebryst m. rødkål
    Glaseret skinke m. grønkålssalat
    Ostebræt m. kompot & knækbrød
    Ris ala Mande m. kirsebærsauce

     

    Til Juleaften og Nytårsaften tilbyder vi en lækker menu, lige klar til at varme hjemme hos jer selv.

    Når vi nærmer os, så kommer 2020 menuen her på siden.

    Sidste års julemenu 2019 bød på følgende:

    Rødvins glaseret Andebryst
    Confiteret Andelår
    Flæskesteg m. rødkål
    Brunede & Hvide kartofler
    Sovs & Kartoffel Chips

    Risalamande m. kirsebærsovs

    2019 Gourmet nytårs menu:

    Rødbedegravad laks m. friskost creme & krydderurter

    Dampet torsk på creme af grillet peber, toppet med forskelligt karse

    Rosastegt oksesteg af kødkvæg m. whiskeysauce
    selleritimbale, appelsin glaseret gulerødder & kartoffelterrine

    Danske oste fra Arla Unika
    Oliven, kompot & knækbrød

    Gateau Marcel & Hvid chokolademousse
    Krystaliseret chokolade, marengs & champagne marineret jordbær

    2019 Nytårs Menu:

    Tarteletter m. høns i asparges eller Tunmousse m. rejer

    Kalveculotte m. rødvinsflødesauce, selleritimbale, appelsin glaseret gulerødder & kartoffelterrine

    Daimislagkage m. kompot eller Brownie m. is & knas.

Kolding Kokken ApS

Stationsvej 3

7000 Frederica

Mobil: 42 50 40 93

Tlf: 75 95 40 93

Send os en mail

Følg os her