Kolding kokkens

Nytår 2023/2024

Lad os lave menuen til en hyggelig aften
Har du andre forespørgsler, skal du være velkommen til,
at kontakte os på følgende nummer: 42 50 40 93

Nytårsmenu

Nytårsaften

Charcuteri & Ost
Mandler, Oliven, Mayo & Brødchips

Let Røget Laks, Cremet m. Stenbiderrogn & Krydderurter
Brød & Smør

Oksemørbrad m. Peber Sauce m. Mild Flamberet Madagascar Peber
Glaserede Løg & Svampe & Kartoffelterrine

Hvid Chokolade Panna Cotta m. Kerne af Danske Jordbær, Champagne Gelé, Krystaliseret Chokolade & Glimmer

4 Retter 450,- pr. person
Levering fra 50,-
Afhentning 31/12 ml. kl. 10.00-12.00 i forsamlingshuset.
Bestil på kontor@koldingkokken.dk eller tlf.: 42 50 40 93

Tak fordi I valgte at bestille nytårsmenuen fra Kolding Kokken. Vi ønsker jer en rigtig god aften & et glædeligt nytår.
De bedste ønsker for det nye år, Christian & Sabrina.

Charcuteri
Serranoskinke, Bresaola, Lomo & Chorizo
Salt Mandler, Oliven, Mayo & Brød Chips

Let Røget Laks & Creme m. Stenbiderrogn
Krydderurter, Brød & Smør

Oksemørbrad m. Pebersauce
Kartoffelterrine, Glaseret Løg & Svampe

Hvid Chokolade Pannacotta
Danske Jordbær, Champagnegelé & Chokolade

Forvarm jeres ovn til 200̊°C varmluft

Charcuteri

Er klar til talen, eller gem den til natmad.

Anret det hele på et fad eller en flot træplanke

Let Røget Laks

Lun brødet 3-4min i ovnen

Anret laks & cremen med stenbiderrogn, pynt med krydderurter

Nyd med brød & smør

Oksemørbrad & Sauce m. Flamberet Madagascarpeber

Kartoffelterrin bages i 20min

Steg Kødet i 10-15min, lad hvile i 10min på køkkenbordet

Sæt Løg & Svampe ind, når kødet skal hvile i 10 min.

Saucen koges op i en gryde under omrøring

Hvidchokolade Pannacotta

Drys chokoladen på pannacottaen, så er den klar til servering

Velbekomme & Godt Nytår!

Kolding Kokken.

Må vi være med til fest – Del jeres aften med os @koldingkokken

Vintermenu 2023

Brød & Smør
Varmrøget Laks m. Friskostcreme
Æg & Tomat m. Bagt Serano
Roastbeef m. Pesto & Purløg

Oksefilet & Bearnaise
Mørbrad af Gris
Confiteret Kartofler
Grøntkålssalat m. Appelsin & Grønt
Spidskålssalat m. Æbler & Rosiner

Appelsinkage m. Hvid Mousse & Syltede Kirsebær

365,- pr. person, min. 10 kuverter
Bestil på kontor@koldingkokken.dk eller tlf.: 42 50 40 93