Kolding kokkens
Nytår 2023/2024
Lad os lave menuen til en hyggelig aften
Har du andre forespørgsler, skal du være velkommen til, at kontakte os på følgende nummer: 42 50 40 93
Nytårsmenu
Nytårsaften
Charcuteri & Ost
Mandler, Oliven, Mayo & Brødchips
Let Røget Laks, Cremet m. Stenbiderrogn & Krydderurter
Brød & Smør
Oksemørbrad m. Peber Sauce m. Mild Flamberet Madagascar Peber
Glaserede Løg & Svampe & Kartoffelterrine
Hvid Chokolade Panna Cotta m. Kerne af Danske Jordbær, Champagne Gelé, Krystaliseret Chokolade & Glimmer
4 Retter 450,- pr. person
Levering fra 50,-
Afhentning 31/12 ml. kl. 10.00-12.00 i forsamlingshuset.
Bestil på kontor@koldingkokken.dk eller tlf.: 42 50 40 93
Tak fordi I valgte at bestille nytårsmenuen fra Kolding Kokken. Vi ønsker jer en rigtig god aften & et glædeligt nytår.
De bedste ønsker for det nye år, Christian & Sabrina.
Charcuteri
Serranoskinke, Bresaola, Lomo & Chorizo
Salt Mandler, Oliven, Mayo & Brød Chips
Let Røget Laks & Creme m. Stenbiderrogn
Krydderurter, Brød & Smør
Oksemørbrad m. Pebersauce
Kartoffelterrine, Glaseret Løg & Svampe
Hvid Chokolade Pannacotta
Danske Jordbær, Champagnegelé & Chokolade
Forvarm jeres ovn til 200̊°C varmluft
Charcuteri
Er klar til talen, eller gem den til natmad.
Anret det hele på et fad eller en flot træplanke
Let Røget Laks
Lun brødet 3-4min i ovnen
Anret laks & cremen med stenbiderrogn, pynt med krydderurter
Nyd med brød & smør
Oksemørbrad & Sauce m. Flamberet Madagascarpeber
Kartoffelterrin bages i 20min
Steg Kødet i 10-15min, lad hvile i 10min på køkkenbordet
Sæt Løg & Svampe ind, når kødet skal hvile i 10 min.
Saucen koges op i en gryde under omrøring
Hvidchokolade Pannacotta
Drys chokoladen på pannacottaen, så er den klar til servering
Velbekomme & Godt Nytår!
Kolding Kokken.
Må vi være med til fest – Del jeres aften med os @koldingkokken
Vintermenu 2023
Brød & Smør
Varmrøget Laks m. Friskostcreme
Æg & Tomat m. Bagt Serano
Roastbeef m. Pesto & Purløg
Oksefilet & Bearnaise
Mørbrad af Gris
Confiteret Kartofler
Grøntkålssalat m. Appelsin & Grønt
Spidskålssalat m. Æbler & Rosiner
Appelsinkage m. Hvid Mousse & Syltede Kirsebær
365,- pr. person, min. 10 kuverter
Bestil på kontor@koldingkokken.dk eller tlf.: 42 50 40 93