Kolding kokkens
Nytår 2025/2026
Lad os lave menuen til en hyggelig aften
Har du andre forespørgsler, skal du være velkommen til, at kontakte os på følgende nummer: 42 50 40 93
Nytårsmenu
Nytårsaften
Nytår 2025 – 3 Retter 350,- inkl. Brød & Smør
Cremet Hummersuppe & Håndpillede Rejer
Citron Perler, Æbler & Krydderurter
Surdejsflutes & Pisket Brunet Smør
Medaljon af Oksemørbrad, Sauce Demi-Glace
Sprød Kartoffel Kroket & Sur-Sød Rødder
Chokoladetrøffel m. Hindbær & Chokoladeovertræk
Cremefraiche Parfeit m. Lime & Vanilje
Rombagt Ananas & Brændte Mandler
3 Retter 350,- pr. person
+ 30,- i gebyr og emballege pr. ordre.
Tilkøb levering 31/12 fra 50,-
Afhentning 31/12 ml. kl. 10.00-11.00 i forsamlingshuset.
Bestil på kontor@koldingkokken.dk
eller tlf.: 42 50 40 93
Vejledning
Forvarm jeres ovn til 200̊°C varmluft
Sæt Trøffel på Køl & Perfeit på Frost, resten tages frem.
Læs Hele Vejledningen.
Alle dele til hver ret er pakket med de tilhørende dele med farvet klistermærke.
Forret (blå)
Suppen koges op i passende gryde eller kasserolle
Brødet lunes i ovnen 3-4 min.
Anret Suppen i en dyb tallerken, top op med rejer.
Hovedret (rød)
Kartoffel bages i 12-15min
Steg Kødet i 10-15min. & lad hvile i 10 min. på køkkenbordet
Sæt Rødder ind i ovnen og Bag 10 min, mens kødet hviler.
Saucen koges op i en gryde under omrøring
Parfeit Tages ud af frost 15 min før i skal anrette Dessert
Dessert (gul)
Anret Trøffel og Ananas, pynt med Brændtemandler
Servér m. en kugle cremefraiche Parfeit
Godt Nytår !
