Nytårsmenu 2021

Har du andre forespørgsler, er du velkommen til,
at kontakte os på følgende nummer: 42 50 40 93

Nytårsmiddag 2021

Tak fordi I valgte at bestille nytårsmenuen fra Kolding Kokken. Vi ønsker jer en god aften & et glædeligt nytår. De bedste ønsker for det nye år, Christian & Sabrina.

Så snart I har nytårspakken hjemme, starter I med at gennemgå indholdet & sætte isen på frost.

Ovnen skal forvarmes på 200°C varmluft.

Til forretten:
Torsketerrine, Suppe, Grøn Olie, Krydderurter, Brød & Smør.

Til hovedretten:
Medaljon af Oksemørbrad, Portvinsglace, Kartoffel Terrine, Bøgehatte, Løg & Gulerødder.

Til desserten:
Chokoladetærte, Rombraiseret Ananas, Guld Drys & Vaniljeis


Hvis I har bestilt tapasbakken – Husk at tjekke at den er sammen med jeres bestilling samt flutes.

Hvis I har brug for hjælp eller har spørgsmål, er vi ved telefonen frem til kl. 18.00, herefter kan vi svare via sms.
22332291 eller 42504093
Telefonen lukkes kl. 21.00

Har I valgt at starte med vores tapasbakke, anbefaler vi at anrette i små skåle eller på fade.
Den består af følgende:

Serano skinke, Lomo, Chorizo & Bresaola
Danske oste: Brie, Havgus, Ravost & Blå Kornblomst.
Flutes, Mayo, Pesto & Brunet Smør creme samt passende tilbehør

Vejledning:

Forvarm ovnen til 200 °C

Forret:

Torsketerrine af Rimmet Torsk, rullet i porreaske.
Flødelegeret Jordskokke suppe.
Krydderurteolie & urtesalat
Surdejsbrød & Smør m. Havsalt.

Her skal kun suppen varmes. Den skal blot have et opkog i en gryde.
Anret terrinen i en dyb tallerken med krydderurter på toppen, hæld den varme suppe rundt om & lad gæsterne dryppe den grønne olie i suppen.

Hovedret:

Oksemørbrad fra finsk sashi kødkvæg & portvinsglace.
Terrine af Små kartofler knust m. Smør & krydderurter.
Smørstegte bøgehatte & Porto bello svampe.
Grillet gulerødder & karamelliseret bananskalotte løg.

Steg kødet i 10-15min., lad det hvile på køkkenbordet lige så længe, inden servering.
Bag kartoflen & grøntsagerne ca. i 15-20min.
Kog glacen op under let piskning.

Dessert:

Chokoladekage m. Flødekaramel & flager af Havsalt.
Ananas braiseret i Havana rom
Drys af pufsukker, Krystaliseret Hvid Chokolade & Guld støv.
Flødeis m. Stang Vanilje.

Server kagen ved stuetemperatur sammen med is direkte fra frost.
Ananassen kan evt. lunes let på en pande.
Pynt med drys og server straks.

Velbekomme & Godt Nytår!

Christian & Sabrina

Kolding Kokken ApS

Stationsvej 3

7000 Frederica

Mobil: 42 50 40 93

Tlf: 75 95 40 93

Send os en mail

Se Kolding Kokkens anmeldelser på Trustpilot
Kolding Kokken har 30-60% økologi
Kolding Kokkens Fødevarer Kontrolrapport
Følg os her