Kolding kokkens

Tre retters Menu //

Fra 295,- pr. person
Forslag til lækre 3-retters menuer.
Har du andre forespørgsler er du være velkommen til at ringe på tlf: 42 50 40 93

Forretter

Forret eller mellemret, pris pr. couvert ved køb af min. 10 couverter

Svampesuppe m. Ristede Svampe & Sprød Skinke (varm ret) 65,-
Tarteletter m. Høns i Asparges (varm ret) 65,-
Spicy Hønsesalat m. Confiteret Bacon 65,-
Rejecocktail – Salat, Røddressing, Rejer & Friske Asparges 65,-
Tunmousse m. Rejer, Mayo & Krydderurter 70,-
Lakseroulade i Noritang m. Marinerede Krebsehaler 70,-
Ceviche af Torsk på Avocadocreme m. Krydderurtesalat 70,-
Cæsar Salat m. Kylling, Parmesan & Crutons 70,-
Carpaccio m. Salat, Parmesan & Balsamicosirup 70,-
Serano Skinke m. Bagte Tomater, Osteflager & Salat 75,-
Honningglaseret Røget Laks m. Salat & Urte Dressing 75,-
Pesto Bagt Torsk m. Urtedressing & Krydderurtesalat 75,-
Ristet Kammusling m. Jordskokkecreme & Grøn Olie (varm ret) 90,-
Hummersuppe m. Jomfruhummerhaler & Cognac Fløde (varm ret) 90,-
Tapas Tallerken m. Pølser, Ost & Garniture 90,-

Som udgangspunkt serveres forretten altid m. brød & smør.

Hovedretter

Hovedret pris pr. COUVERT
VED KØB AF MIN. 10 COUVerter

Portionsanrettet, 2. servering fra fad

Kalvesteg Stegt som Vildt
Hvide Kartofler, Sauce, Waldorfsalat & Tyttebær 165,-

Gammeldags Flæskesteg
Rødkål, Chips, Sovs & Hvide Kartofler 165,-

Urtebagt Svinemørbrad
Sennepssauce, Stegte Kartofler & Grønt 165,-

Ballotine af Unghanebryst & Persillesovs
Gulerødder, Puré & Hvide Kartofler 165,-

Lammeculotte & Rosmarinsauce
Glaseret Rodfrugter & Sprøde Polenta Kartofler 185,-

Rosastegt Kalveculotte & Rødvinssauce
Kartoffelterrine & Glaseret Rodfrugter 185,-

Kalvefilet & Estragon Flødesauce
Kartoffelterrine, Gulerodspuré & Grillet Gulerødder 210,-

Fyldt Perlehønebryst & Rødvinssauce
Stegte Svampe & Porre & Kartoffelbåde 210,-

Oksefilet & Pebersauce
Stegte Kartofler, Saltbagt Selleri & Timbale 210,-

Krondyrfilet & Svampe Glace
Knuste Kartofler & Rodfrugter, Råmarineret Solbær 265,-

Oksemørbrad & Trøffelsky,
Pommes fondant, Bagte Rødløg & Gulerødder 295,-

Forslag er vejledende & kan varieres efter sæsonen, kokkens & jeres fantasi.

Pris pr. person ved køb af min. 10 kuverter

*Ved hovedret alene, tillægges 20,- pr. kuvert

Desserter

Forslag til dessert, pris pr. couvert
ved køb af min. 10 couverter

Gl. Daws Æblekage 65,-
Karamel Panna Cotta 65,-
Frugtsalat m. Råcreme 65,-
Citron Fromage 65,-
Daim Islagkagee m. Kompot & Bær – Brownie- eller Nøddebunde 70,-
Rombagt Ananas, marineret Ananas m. Vaniljeis 70,-
Pavlova – Marengsbund m. Vaniljeflødeskum, Frugt & Bær 70,-
Brownie m. is & Bærcoulis 70,-
3 slags Oste m. Tilbehør 70,-
Creme Bruleé m. Friske Bær 75,-
Mazarinkage m. Creme Fraiche Is 75,-
Vafler eller Pandekager m. Frugt og Is 75,-
Citrontærte m. Vanilje Iscreme 75,-
Gateau Marcel m. Solbærsorbet 85,-
Tre slags Chokolademousse m. Syltede Æbler, Sprød Kage & Sorbet 85,-
Chokoladetærte m. Saltet Karamel & Chokoladesorbet 85,-
5 slags Oste m. Tilbehør 95,-