Kolding kokkens
Højtider //
Lad os lave menuen til en hyggelig aften
Har du andre forespørgsler, skal du være velkommen til, at kontakte os på følgende nummer:
42 50 40 93
Højtider
Påskefrokost
Surdejsbrød, Rugbrød & Smør
Marineret Sild m. Æble/Fennikel salat
Honning Glaseret Røget Laks
Fyldte Æg
Tunmousse & Rejer
Hønsesalat m. Bacon & syltet Rødløg
Frikadeller & Tzatziki
Tærte m. Kartoffel & Porre
Tartelet m. Høns i Asparges
Brie & Vindruer
Citrontærte m. Marengs
250,- pr. person
Bestil på kontor@koldingkokken.dk eller tlf.: 42 50 40 93
Julebuffet
Lyst Brød, Rugbrød & Smør
Kokkens Marineret Sild & Karry Salat
Lakserøget Sild m. Kold Røræg & Marineret Fennikel
Æg & Rejer m. Mayo
Salat m. Appelsin, Granatæble
Paneret Rødspætte Filet m. Citron & Remoulade
Tartelet m. Høns i Asparges
Flæskesteg m. Rødkål
Brie m. Vindruer
Blå Ost m. Kompot
Ris Ala Mande m. Kirsebærsauce
295,- Pr. Couvert
Bestil på kontor@koldingkokken.dk eller tlf.: 42 50 40 93
Ved køb af min. 10 Couverter
Juleaften 2025
Brug dagen med familien, i stedet for i køkkenet – vi klargør hele julemiddagen for Jer, så den er klar til at varme & servere. Vejledning følger med.
¼ And, Udskåret
Flæskesteg i Skiver
De 3 Kartofler; Hvide, Brunede & Franske
Brun Sovs & Rødkål
Ris Ala Mande & Kirsebærsauce
1 stk. hel mandel pr. Bestilling
285,- pr. person
+30,- i Gebyr & Emballage pr Ordre
Levering fra 50,-
Afhentning 24/12 ml. kl. 10.00-11.00 i forsamlingshuset.
Bestil på kontor@koldingkokken.dk eller tlf.: 42 50 40 93
NYTÅRSAFTEN 2025
3 Retter 350,- inkl. Brød & Smør
Cremet Hummersuppe & Håndpillede Rejer
Citron Perler, Æbler & Krydderurter
Surdejsflutes & Pisket Brunet Smør
Medaljon af Oksemørbrad, Sauce Demi-Glace
Sprød Kartoffel Kroket & Sur-Sød Rødder
Chokoladetrøffel m. Hindbær & Chokoladeovertræk
Cremefraiche Parfeit m. Lime & Vanilje
Rombagt Ananas & Brændte Mandler
3 Retter 350,- pr. person
+30,- i gebyr og emballege pr. ordre.
Tilkøb levering 31/12 fra 50,-
Afhentning 31/12 ml. kl. 10.00-12.00 i forsamlingshuset.
Bestil på kontor@koldingkokken.dk
eller tlf.: 42 50 40 93
