Kolding Kokken
Kolding Kokken ApS blev stiftede i 2019, i forbindelse med overtagelse af køkkenet i Pjedsted kultur- og forsamlingshus. Her fungere vi som værtspar i huset, vi sørger for at det store selskabslokale altid tager sig bedst muligt ud.
Herfra levere vi al slags mad til selskaber, i huset samt ud af huset.
Vi laver maden vi elsker og glæder os til at forkæle jer og jeres gæster, med vores håndværk og råvare af høj kvalitet.
Foruden almindelig catering og mad ud af huset til afhentning og levering, tager vi også ud til andre steder og står for jeres fest. Vi kan planlægge hvor meget – eller hvor lidt i selv skal lave. Vi klare gerne opstilling, opdækning og fuld opvartning under hele festen – vi tager selvfølgelig også opvasken inden vi køre igen.
Inden vi overtog værtskabet, var jeg i køkkenet i flere år, med den forrige vært, Dansk Gastronomi v/ Kjeld Sigurd Hindkjær, hvor igennem vi har lært en masse og fået stor indsigt i huset og lokalsamfundet.
I samarbejde med vores vinleverandør, kan vi også sørge for de perfekte vine og drikkevare til maden.
Christian Erikstrup, Kokken
Udlært fra Comwell Kolding tilbage i 2010 og har siden arbejdet på cafeer, restauranter, hotel og kantine.
Senest sammen med Kjeld i forsamlingshuset i weekenderne og i kantine for Cheval Blanc til hverdag, fra starten af 2017 og indtil overdragelsen 1/10-2019.
Tidligere har arbejdsgiveren været Restaurant Valdemar, Cafe Løverodde, Hotel Koldingfjord på Koldinghus, Filsø behandlingscenter, Comwell Kellers Park, Cafe Kompromis.
Altid med fokus på en god oplevelse, gode råvare, høj kvalitet og faglig stolthed.
Direkte telefon: 22 33 22 91
Sabrina Erikstrup, Direktøren
Med sans for orden og det gode overblik, står Sabrina for alt administration og det vil oftest være hende, der sender mails og arrangerer bookinger mm. Hun sørger for en forrygende god svartid, både på telefonen og på mails. Hun glæder sig allerede til at høre fra jer.
Hun står også for indretningen og udsmykningen i hele huset.