Kolding kokkens
Hovedretter //
Forslag til portionsanrettede hovedretter.
Har du andre forespørgsler er du være velkommen til at ringe på tlf: 42 50 40 93
Hovedretter
Hovedret, pris pr. PERSON ved køb af min 10 KUverter.
Portionsanrettet, 2. servering fra fad
Kalvesteg Stegt som Vildt
Hvide Kartofler, Sauce, Waldorfsalat & Tyttebær 165,-
Gammeldags Flæskesteg
Rødkål, Chips, Sovs & Hvide Kartofler 165,-
Urtebagt Svinemørbrad
Sennepssauce, Stegte Kartofler & Grønt 165,-
Ballotine af Unghanebryst & Persillesovs
Gulerødder, Puré & Hvide Kartofler 165,-
Lammeculotte & Rosmarinsauce
Glaseret Rodfrugter & Sprøde Polenta Kartofler 185,-
Rosastegt Kalveculotte & Rødvinssauce
Kartoffelterrine & Glaseret Rodfrugter 185,-
Kalvefilet & Estragon Flødesauce
Kartoffelterrine, Gulerodspuré & Grillet Gulerødder 210,-
Fyldt Perlehønebryst & Rødvinssauce
Stegte Svampe & Porre & Kartoffelbåde 210,-
Oksefilet & Pebersauce
Stegte Kartofler, Saltbagt Selleri & Timbale 210,-
Krondyrfilet & Svampe Glace
Knuste Kartofler & Rodfrugter, Råmarineret Solbær 265,-
Oksemørbrad & Trøffelsky,
Pommes fondant, Bagte Rødløg & Gulerødder 295,-
Forslag er vejledende & kan varieres efter sæsonen, kokkens & jeres fantasi.
Pris pr. person ved køb af min. 10 kuverter
*Ved hovedret alene, tillægges 20,- pr. kuvert