Kolding kokkens

Forretter //


Forslag til portionsanrettede forretter.
Har du andre forespørgsler er du være velkommen til at ringe på tlf: 42 50 40 93

Forretter

Forret eller mellemret, pris pr. couvert ved køb af min 10 couverter

Svampesuppe m. Ristede Svampe & Sprød Skinke (varm ret) 65,-
Tarteletter m. Høns i Asparges (varm ret) 65,-
Spicy Hønsesalat m. Confiteret Bacon 65,-
Rejecocktail – Salat, Røddressing, Rejer & Friske Asparges 65,-
Tunmousse m. Rejer, Mayo & Krydderurter 70,-
Lakseroulade i Noritang m. Marinerede Krebsehaler 70,-
Ceviche af Torsk på Avocadocreme m. Krydderurtesalat 70,-
Cæsar Salat m. Kylling, Parmesan & Crutons 70,-
Carpaccio m. Salat, Parmesan & Balsamicosirup 70,-
Serano Skinke m. Bagte Tomater, Osteflager & Salat 75,-
Honningglaseret Røget Laks m. Salat & Urte Dressing 75,-
Pesto Bagt Torsk m. Urtedressing & Krydderurtesalat 75,-
Ristet Kammusling m. Jordskokkecreme & Grøn Olie (varm ret) 90,-
Hummersuppe m. Jomfruhummerhaler & Cognac Fløde (varm ret) 90,-
Tapas Tallerken m. Pølser, Ost & Garniture 90,-

Som udgangspunkt serveres forretten altid m. brød & smør.