Har du andre forespørgsler, er du velkommen til,
at kontakte os på følgende nummer: 42 50 40 93
Igen i år tilbyder vi en lækker festmiddag til årets sidste dag.
Vi har lavet alt forarbejdet, så det er klar til dig & dine gæster.
3 retter for KUN 300,-
Lukket for bestilling, intet minimums antal, til Afhentning d. 31/12 mellem kl. 10-14 eller Levering fra 25,- d. 31/12 inden kl.16.
Snacks (tilkøb 45,-)
Glaseret bacon, ostetærte, brød chips m. dip
- Anbefalet vin: Astoria, Moscato, blå flaske 150,- pr./fl.
Varm Røget Laksemousse m. Gambas Rejer
Soya mayonnaise, Sprød Rugbrød & Krydderurter
Serveres m. Friskbagt Brød & Pisket Smør
- Anbefalet vin: Riesling, Alsace 150,- pr./fl.
Jordskokke suppe m. ristet kammuslinger, sprød bacon & karse (tilkøb 65,-)
- Anbefalet vin: San Simone, Pinot Grigio 140,- pr./fl.
Medaljon af Oksemørbrad & sauce m. Rødvin, Trøffel & Marv
Hvid Gulerodspuré, Glaseret Rødder, Kartoffelterrine & Chips af Rødder
- Anbefalet vin: Corvina, Tinazzi 200,- pr./fl.
Kokkens favorit oste (tilkøb 60,-)
Tre oste m. oliven, kompot & knækbrød
- Anbefalet vin: Portvin, Quinta Do Estanho 165,- pr./fl.
Chokoladetærte m. Vanilje iscreme, Karamel, Marineret Jordbær & Gyldne Marengs
- Anbefalet vin: Borgo, Moscato 100,- pr./fl.
Kokkens Kransekage (tilkøb 30,- pr. stk.)
- Bobler
Champagne, Laurent Perrier 495,- pr./fl. (Brut eller Demi sec)
Crement de Alsace, Pfaffenheim 255,- pr./fl. (Brut eller Rose)
Moscato, Astoria 150,- pr./fl. (Pink eller Blue)
Børnemenu (100,-)
Kyllingspyd, Frikadeller, Paneret kylling, stegte kartofler, Grøntsagsstænger, mayo & Islagkage
VINTILBUD:
10% RABAT v/min. 6 flakser eller 20% RABAT v/6 ens flasker
Vejledning:
Forvarm ovnen til 200 °C
Snacks:
Lun tærten i en varm ovn, ca. 5 min. Lun bacon ca. 2min. anret dyp i små skåle, velbekomme!
Forret:
Lun brødet 5 min. i ovnen. Anret laks, rejer, mayo & rugbrød på en tallerken, pynt med krydderurter.
Mellemret:
Giv suppen et opkog i en lille gryde, lun imens kammuslingerne i ovnen ca. 1½ min.
Anret suppen i en dyb tallerken, med kammuslinger og bacon, pynt med karseblandingen.
Hovedret:
Varm bøffen ca. 12min. i ovn, lad den trække 5 min. inden servering. Sauce koges op i en kasserolle, mens den piskes. Kartofler & rødder varmes i ovnen ca. 15min. Puréen kan varmes i ovn ca. 10min., eller i en skål i mikroovn. Anret & pynt med rodfrugt chips.
Oste:
Anret som ønsket, server med knækbrød og evt. resten af brødet.
Dessert:
Sæt tærten og isen på en tallerken, lad dem hvile 5 min. inden servering. Pynt tallerken med karamel, jordbær & marengs.
7000 Frederica
Tlf: 75 95 40 93