Nytårsmenu 2020

Har du andre forespørgsler, er du velkommen til,
at kontakte os på følgende nummer: 42 50 40 93

Nytårsmiddag 2020

Igen i år tilbyder vi en lækker festmiddag til årets sidste dag.

Vi har lavet alt forarbejdet, så det er klar til dig & dine gæster.

3 retter for KUN 300,-

Lukket for bestilling, intet minimums antal, til Afhentning d. 31/12 mellem kl. 10-14 eller Levering fra 25,- d. 31/12 inden kl.16.

Snacks (tilkøb 45,-)
Glaseret bacon, ostetærte, brød chips m. dip

– Anbefalet vin: Astoria, Moscato, blå flaske 150,- pr./fl.

Varm Røget Laksemousse m. Gambas Rejer
Soya mayonnaise, Sprød Rugbrød & Krydderurter
Serveres m. Friskbagt Brød & Pisket Smør

– Anbefalet vin: Riesling, Alsace 150,- pr./fl.

Jordskokke suppe m. ristet kammuslinger, sprød bacon & karse (tilkøb 65,-)

– Anbefalet vin: San Simone, Pinot Grigio 140,- pr./fl.

Medaljon af Oksemørbrad & sauce m. Rødvin, Trøffel & Marv
Hvid Gulerodspuré, Glaseret Rødder, Kartoffelterrine & Chips af Rødder

– Anbefalet vin: Corvina, Tinazzi 200,- pr./fl.

Kokkens favorit oste (tilkøb 60,-)
Tre oste m. oliven, kompot & knækbrød

– Anbefalet vin: Portvin, Quinta Do Estanho 165,- pr./fl.

Chokoladetærte m. Vanilje iscreme, Karamel, Marineret Jordbær & Gyldne Marengs

– Anbefalet vin: Borgo, Moscato 100,- pr./fl.

Kokkens Kransekage (tilkøb 30,- pr. stk.)

– Bobler
Champagne, Laurent Perrier 495,-
pr./fl. (Brut eller Demi sec)
Crement de Alsace, Pfaffenheim 255,- pr./fl. (Brut eller Rose)  
Moscato, Astoria 150,- pr./fl. (Pink eller Blue)

Børnemenu (100,-)
Kyllingspyd, Frikadeller, Paneret kylling, stegte kartofler, Grøntsagsstænger, mayo & Islagkage

VINTILBUD:
10% RABAT v/min. 6 flakser eller 20% RABAT v/6 ens flasker

Vejledning:

Forvarm ovnen til 200 °C

Snacks:
Lun tærten i en varm ovn, ca. 5 min. Lun bacon ca. 2min. anret dyp i små skåle, velbekomme!

Forret:

Lun brødet 5 min. i ovnen. Anret laks, rejer, mayo & rugbrød på en tallerken, pynt med krydderurter.

Mellemret:
Giv suppen et opkog i en lille gryde, lun imens kammuslingerne i ovnen ca. 1½ min.
Anret suppen i en dyb tallerken, med kammuslinger og bacon, pynt med karseblandingen.

Hovedret:

Varm bøffen ca. 12min. i ovn, lad den trække 5 min. inden servering. Sauce koges op i en kasserolle, mens den piskes. Kartofler & rødder varmes i ovnen ca. 15min. Puréen kan varmes i ovn ca. 10min., eller i en skål i mikroovn. Anret & pynt med rodfrugt chips.

Oste:
Anret som ønsket, server med knækbrød og evt. resten af brødet.

Dessert:

Sæt tærten og isen på en tallerken, lad dem hvile 5 min. inden servering. Pynt tallerken med karamel, jordbær & marengs.

 

Kolding Kokken ApS

Stationsvej 3

7000 Frederica

Mobil: 42 50 40 93

Tlf: 75 95 40 93

Send os en mail

Se Kolding Kokkens anmeldelser på Trustpilot
Kolding Kokken har 30-60% økologi
Kolding Kokkens Fødevarer Kontrolrapport
Følg os her